0 ocene
3.6k pregleda
u Razna iskustva od
izmenjeno od

Pozdrav,

već dugo tražim kremu protiv bora za masnu kožu i probala sam zaista svašta, no nikako da nađem "onu pravu". Imam masnu kožu, no čim nanesem neku kremu počne se jako sušiti, nikako da "ujednačim" ten i nađem zlatnu sredinu. Ili mi lice bude još masnije ili stvarno jako suho, a o borama da ne pričam, nikako da dođem do tog dijela gdje napokon mogu brinuti o tome, a ne o tenu. 

Pročitala sam ovdje recenzije nekih popularnijih krema za lice koje razmišljam možda probati, pa ako je možda netko probao jednu od njih bila bih vrlo zahvalna na iskustvu i vašoj recenziji.

Kreme su sljedeće:

  • Welltox
  • PerleBleue Visage Care Moisturise
  • Bioxelan Skin Renewal Excellence
  • Collamask

Također, pročitala sam ovdje u jednom od prethodnih postova da ljekovite masti pomažu koži lica, pa me zanima da li je možda netko imao pozitivnih iskustva i sa time?

Zahvaljujem unaprijed...

Maja

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

4 odgovora

0 ocene
od
Bok!
Koristila sam kremu Bioxelan i nakon mjesec dana redovite uporabe desilo se NIŠTA. Doslovno. Krema je čista prevara i ako pročitete ovo ne bacajte 300-tinjak kn koliko odprilike košta. Također me iznenadila ambalaža koja je nekako jadna. Poklopac se ne može zatvoriti. Uvijek "preskače" tako da je krema, de facto, otvorena. Na njihovoj stranici sam ostavila negativnu recenziju, međutim ona nije objavljena.Da samo još napomenem, imam 37 godina.
Nadam se da će van ovo pomoći pri odabiru.
Lp
0 ocene
od

Sting of Beauty krema protiv bora!

Možda je ova krema rešenje!

Prirodna, bezbedna i efikasna anti-aging krema sa pčelinjim otrovom zaslužna je što mnoge dame izgledaju mlađe

 

  • Pčelinji otrov stimuliše proizvodnju elastina i kolagena
  • Pčelinji otrov eliminiše bore i zateže kožu
  • Pčelinji otrov poboljšava cirkulaciju kože
  • Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržana u ovom proizvodu, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina.


Primenom preparata se popunjavaju i zatežu bore. Već nakon prve primene se može osetiti efekat zatezanja. Moguć je osećaj blagog peckanja i zatezanja, nakon utrljavanja kreme u kožu i njenog nežnog masiranja.

To je samo pokazatelj da pčelinji otrov “radi svoj posao”.

Specificnost ovog proizvoda se ogleda u samostalnoj regeneraciji kože. Više informacija možeš pročitati na stranici krema protiv bora.

 

0 ocene
od
Trebalo bi da dermatolog odredi koja je krema najbolja za vaš tip kože. Naravno to ne znači da nećete i sami pronaći odgovarajuću kremu vremenom. Međutim, često se dešava da se neadekvatnim kremama samo još više upropasti lice, naročito koža lica koja je sklona crvenilu pa i rosacea-i. Rozacea ume baš da zakomplikuje život i neophodna je stručna pomoć dobrog dermatologa.
0 ocene
od
Moja supruga je pocela koristiti kremu protiv bora I PREZADOVOLJNA JE

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
4 odgovora 20.1k pregleda
+1 ocena
0 odgovora 13.4k pregleda
0 ocene
0 odgovora 1.5k pregleda
postavljeno Jan 9, 2019 u Masaža od anonimno
+1 ocena
1 odgovor 1.5k pregleda
+1 ocena
7 odgovora 3.1k pregleda
...