Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Registrujte nalog i učestvujte u diskusijama.
+1 glas
10 pregleda

Poštovani, da li mi neko može preporučiti šlep službu u Beogradu pošto mi je potrebno sledeće:

Imam kombi marke Mercedes MB100 D koji je u voznom stanju ali mu je istekla registracija. Potrebno je da se preveze iz Grocke do Vinče na institut radi utvrđivanja da li kombi ispunjava uslove za tehnički pregled po pitanju nosivosti.

Pitao sam par prevoznika koji rade šlepanje ali niko mi nije dao ponudu koliko bi to koštalo ? Od Grocke do Vinče ima oko 12 km i nazad, znači ukupno 25 km za prevoz.

E sad, šlep služba bi morala kombi da šlepa na kamionu, ne može da se vuče jer je neregistrovano vozilo, tako su mi rekli na tehničkom. Da li je to tačno i da li zna neko koja šlep služba  može to da uradi povoljno, i propisno ?

Usput, kakva su vaša iskustva sa ovim institutom i zašto mi sada to traže kada sam do prošle godine kombi redovno registrovao bez problema ? Hvala. Miroslav

postavljeno Nov 27 u Usluge i zanati od Miroslav | 10 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Privatnost: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje ovih notifikacija.
Anti-spam verifikacija:
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 glasa/ova
Šlep služba Zoran Zvezdara ... privatnik, ima mercedes kamion šlep, zakačiće kombi sajlom, navući će ga na nosač i odšlepaće ga do Vinče i nazad. E sad, da li će vas čekati tamo to je već stvar dogovora. Znam da je u jednom pravcu cena oko 8.000 din, ako je u oba pravca cena je 15.000 din plus čekanje. Ne znam koga bih drugog preporučio za šlepanje ... ali sigurno ima povoljnih šlep službi koje su tu u vašoj blizini, jer ne isplati se nekome da recimo iz Zemuna dolazi do Grocke da bi šlepao ... bar ja tako mislim. Kontakt telefon sam vam poslao u privatnoj poruci na PM.
odgovoreno Nov 27 od Bale

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način na Iskustvo Wiki. Ovaj forum predstavlja nova i stara, pozitivna i negativna iskustva. Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja. Razmena linkova se obavlja ubacivanjem vašeg relevantnog linka u tekst na sajtu, pa nam zato pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.

Slična pitanja

174 pitanja
288 odgovora
618 komentara
179 korisnika