+1 ocena
793 pregleda
u Servis računara od
Moje pitanje je vezano za povezivanje laptopa na wifi mrezu,odskoro nemogu da se povezem na istu,dobijam poruku da nije ukljucen wifi u sistemu ,naravno ja odem u sistem ukljucim ali mi nenalazi nijednu mrezu,bio bih vam zahvalan ako bi mi neko pomogao putem taem wivera ,jer stvarno neznam u cemu je problem pozdrav

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
Ako koristite Windows 10, verovatno ćete morati da fizički "zaboravite vašu WiFi adresu", a zatim da se ponovo povežete na istu. Dešava se da i WiFi mreža (vaša) ne bude uopšte vidljiva na listi dostupnih vajfaj mreža. Imate opciju da najpre uradite "disable" mrećnog adaptera odnosno wifi kartice, pa da je opet uključite i ako tada ne proradi, možda žete morati da uradite "update wifi adapter", znači da zahtevate da Windows 10 automatski pronađe odgovarajući upravljački program. Ako i to ne pomogne, pokušajte da resetujete vaš ruter (reset rutera se radi isključivanjem na 10 minuta iz struje). Ako i ovo ne pomogne, možda je problem u vašem OS, znači samom Windowsu. Niste jedino rekli kako se kačite na wifi, preko čega ? Ako je to wifi kartica usb ili ona preko pci slota sa antenom, onda su moguća i druga rešenja.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 222 pregleda
0 ocene
1 odgovor 546 pregleda
+1 ocena
4 odgovora 932 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 501 pregleda
...