+1 ocena
1.1k pregleda
u Servis računara od
Pozdrav,Sretna Nova 2018,jedno neobicno pitanje bih postavio ako bi neko znao odgovor ,ili da mi pomogne na neki nacin imam LAPTOP Fujitsu Simens Esprimo mobile koji nije nov ali dosad jako lepo radio,operatiwni je WIN 10 PRO sa licencom od pre  par da na kada se upali radi jedno vreme normalno onda odjednom prelazi u stanje mirovanja i ekran se gasi ne skroz nego kad kliknem ponovo  na misa pojavi se strana za logovanje kad se logujem ponovo radi sve normalno neodredjeno vreme nekad 1 sat nekad 2-3,nekad petnaest minuta i kad ga ostavim na muzici recimo sa m se vraca na stranu za logovanje sa gore pomenutim stanjem ekrana.Da li bi neko znao     da mi pomogne posto mi je nuizno neophodan za koriscenje na fakultetu.,

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od (16.7k poena)

Poštovana Jana, hvala na čestitki u ime svih članova našeg portala. Takođe i Vama želimo sve najlepše u novoj godini!

Vaš laptop je podešen da posle određenog vremena nekorišćenja prelazi u takozvano stanje spavanja (hibernate), iz koga se budi tako što uvek traži da ponovo unesemo lozinku. Ovo se može rešti na dva načina:

1. Podesiti u Windows 10 vremenski interval ili isključiti sleep mod na sledeći način: U pretrazi (lupa) ukucajte "settings" bez navodnika, zatim idite na prvu opciju "System, Display, notification, apps, power > Power&Sleep > zatim sleep postavite na "never".

Možda vam ove slike pomognu.

ukljucivanje-ili-iskljucivanje-sleep-moda-na-windows-10

ukljucivanje-ili-iskljucivanje-sleep-mode-u-windows-10

2. Opcija je i da iskljucite lozinku ako vam bas nije neophodna, tako da ce biti potrebno da samo kliknete na bilo koji taster na laptopu i Windows 10 će se automatski pokrenuti uz eventualno traženje klika na "sign in" bez lozinke. To je sve.

Ako se ne snađete, napišite nam pa ćemo vam pomoći online.

od
+1
Pozdarav,sve sam ovo uradio sto ste naveli ali i dalje imam isti problem,naime racunar se posle 15 minuta rada vraca na logovanje odnosno gasi se kad pritisnem taster on se pali i prikazuje stranicu za logovanje,kad se ulogujem on nastavlja da radi normalno,i sve ispocetka,bio bih vam zahvalan ako ima neko da mi pomogne oko laptopa.,,u cemu je problem!!!?
od
+1
Pozdrav ,u gornjem postu sam naveo problem gasenja laptopa,al nazalost nisam dobio odgovor,posle izvesnog vremena nekad je to 15 minuta rada nekad duzi vremenski period., ili krace cak pa bih molio nekog ako moze da mi pomogne putem Team Viewera,srdacan pozdrav..........

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 625 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 5.6k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 502 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 833 pregleda
0 ocene
1 odgovor 493 pregleda
postavljeno Feb 24, 2020 u Servis računara od anonimno
...