+1 ocena
1.1k pregleda
u Društvo od
Pozdrav urednistvu portala. Vidim da ima raznih tema i uglavnom su sve teme napete, vezu se za aktuelno stanje i svo s"anje koje svakodnevno moramo da podnesemo da bi smo kako tako ziveli normalno.

Zelim da iz mog nekog licnog iskustva iznesem jednu lepu vest da ako zelite dobar seks, da to uvek bude ono pravo, da batalite raznorazne oprecne informacije kako odeca ili  alkohol negativno uticu na seksualni odnos. Naprotiv, umerena konzumacija alkohola (ne mešati pića) pozitivno deluje na sampouzdanje i odnos je sasvim korektan. Jos je bolje ako i vi i partnerka cugnete  malo, a cuganje je dozvoljeno samo do granice koja kaze "sad je momenat". Ako vi volite da pijete pivo a vasa partnerka ne voli da pije, to nije nikakav problem jer ce ona uzivati u vasem mirisu dok vodite ljubav.

U zavisnosti od toga koje su godine u pitanju, stavovi i sveopste predrasude sta se ocekuje od jednog seksa koji bi trebalo da usreci oboje, primenicete i najidealnije pice.

Ja licno ne savetujem pred seks sledeca pica: rakija, votka, viski. Blaza varijanta alkohola moze biti i nezgodna jer kolicinski tera na pisanje (pivo, spricer). Mozda je najbolje popiti casu-dve jakog crnog vina ali moze i belo kvalitetno vino, bez mesanja ... sangrija i vermut nisu ok.

Onog momenta kada osetite da alkohol radi u vasem mozgu nesto, pokrece neke misli, bilo kakve, onda se skoncentrisite na to sto zelite da uradite - zagrlite svog partnera, poljubac neka bude sto prisniji, bez foliranja ... i trebate da reagujete brzo jer seks ne voli da ceka - to se desava brzo i odmah ! Pripreme za seks podrazumevaju samo tusiranje, odnosno da vi i vas partner budete cisti i mirisljavi, a sve ostalo je priroda uredila da bude jednostavno.

Na kraju krajeva, seksualno obrazovanje ne samo da je neophodno da se uvede na svim nivoima u školi, već se moraju otvoriti i besplatne škole za sve one zrelije osobe koje žele da ostvare što kvalitetniji odnos.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
4 odgovora 1.0k pregleda
+3 ocene
2 odgovora 10.5k pregleda
postavljeno Okt 14, 2013 u Ishrana od iskustvo (16.7k poena)
0 ocene
1 odgovor 771 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 2.4k pregleda
postavljeno Nov 2, 2018 u Društvo od Pet-i-Met
...