+2 ocene
19.4k pregleda
u Razna iskustva od
ponovo tagovano od
Nemojte nikada zvati Royal Express, to je jedna neodgovorna firma.
od
+1
Katastrofalni su !
od
Takodje imam jako losa iskustva... Jako neodgovorni i neprovesionalni.. Nikad nikom nisam negativnu ocenu, ali oni su preterali.
od
Užas... mene zavlacili 11 dana.Šalju me 35km u magacin po paket. Na kraju otkazao. Neljubazni i neodgovorni. Nikad više saradnje sa njima.
od
Royal lopovi meni duzni za posiljku 7500 dinara jos mi nisu isplatili posle 4 meseca
od
A koji su bolji od "Royal express"? Svi su manje-više isti. Meni je "Bex" upropastio pošiljku vrednu 20.000 dinara i nikom ništa, iako je pisan zapisnik. Preko koga poslati, a da ne upropaste pošiljku? Pošta je promenila poslovanje i ne primaju pakete koji u sadržini imaju staklo, odnosno, mnogo lomljivo. Takve predmete traže da budu upakovani u ambalaži od tvrde plastike. Skuplje košta ambalaža, nego ono što je unutra.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

33 odgovora

0 ocene
od
Ja očekujem pošiljku, za koju ne znam koje će godine da stigne. Prošlo je nedelju dana od kada je poslata pošiljka. Na telefon korisničkog centra se niko ne javlja. Poslala sam mejl u kome mi gospođa ne daje nikakve konkretne informacije, nego samo kaže da je prosleđeno dalje nadležnim kolegama na proveru. Užas je blaga reč da opiše njihovo poslovanje. Zaobilaziti ih u širokom luku!!!
0 ocene
od
U potpunosti se slazem katastrofa od kurirske sluzbe.Centralu u Beogradu ne mozes dobiti ,kurir neljubazan,nazvao me i pukla mu veza a za 10 min sam ga dobio a on vec u drugom selu nije se ni potrudio da mi isporuci posiljku.U buduce sta god budem narucivao uslov ce biti da ne mogu slati Royal Ekspressom.
0 ocene
od
Slažem se. 20 dana mi ne isporučuju sto, i nemaju nikakvu informaciju. Pisala sam i mail, jednostavno ih ništa ne zanima. Sedam dana mi ne daju povratnu informaciju a da ne kažem da ih ne možeš dobiti na telefon. Uažs, u životu se nisam susrela sa ovako neodgovornom i neprofesionalnom kompanijom. Drugarica mi kaže da je 2 nedelje čekala da joj u Beogradu isporuče suknju, sa lokacije u Beogradu.
0 ocene
od
Najbolji savet koji Vam mogu dati je da ovu kurirsku sluzbu Ne KORISTITE,NAJGORI SU,NELJUBAZNI,NA TELEFON SE NE JAVLJAJU.Posiljku cekam deset dana.Nemam nikakve informacije kako da dodjem do paketa.STRASNO,NJIH TREBA ZATVORITI POD HITNO !!!!!!!
0 ocene
od
Royal express, mogu samo da se složim sa svima. Najgora kurirska služba! 5 dana čekam pošiljku i tri dana već mi govore " danas ćete dobiti svoju pošiljku, čekajte da vas kurir pozove" Neodgovornost, neažurnost, bezobrazluk do krajnjih granica!
0 ocene
od
Najgori su poslali mi izlomljen deo za kola i još raspakovali i pobacali delove plastike da se ne vidi kao...pa oni su bolidi i jadni ti momci koji voze, ali ima i bezobraznih pitam ga za cenu kaže 200 din. Više pa častio bi te ionako mamlaze...
0 ocene
od
Ovo je katastrofa od firme mece dana je putovala od valjeva do kovina
0 ocene
od (150 poena)
Stigla mi poruka da očekujem pošiljku u toku dana. Niko me celog dana nije ni pozvao, ni uručio pošiljku. I tako dva dana. Onda proverim status pošiljke, piše da je uručena pre dva dana! Razmišljam se samo, kako i kome. Zovem centralu da dobijem informacije, al se niko ne javlja. Začarani krug. Kompanija ludilo. Nemam reči...
0 ocene
od
Definitvno najgora sluzba, bio sam u mafacinu ako u smetlistu je i zaposleni ne dobijaju platu i po 3 meseca.
0 ocene
od
Definitivno najgori. Pošiljka poslata pre osam dana, kurir se javio posle 5 dana, tražio da se nadjemo na ulici. Kad sam mu rekla da mi isporuči paket na adresu ( koja uredno piše na etiketi), prekinuo je vezu, nije se pojavio, a danas vidim da je isporuka otkazana. Dobila sam reklamacije posle sat vremena, kažu da kurir nije u obavezi da dolazi na adresu.
0 ocene
od
Ova firma donosi novo znacenje reci "ROYAL". Nas nacin da se ismeju sve vrednosti zapada i istaknu nase. Svetsko a nase.
0 ocene
od
Jako dobra i pouzdana kompanija. Kurir na Dedinju veoma profesionalan. Nikad nisam imao problema. Samo tako nastavite.
0 ocene
od
Ukrali su mu 4 paketa pre 75 dana još uvek traje agonija da mi vrate ili da plate odštetu. Napisao sam baj 10 žalbi oko 100 mejlova... Jebu u zdrav mozak. Nema gorih od njh ko ih sastavi sve do jednog isti. Znate šta je BEX za njih INSTITUCIJA!!!!
0 ocene
od
Royal je najgora brza pošta koja postoji.Ne samo što nisu profesionalni, oni su preterano bezobrazni!!!

"igubili" su mi paket i to sa patikama i još uvek nisam dobio nadoknadu štete (naravno priznali su samo petinu od vrednosti) .Proces traje 3 meseca.
0 ocene
od
Royalexpress menji jos 3 meseca ne isplacuju novac od slanja paketa posle 10 tine emailova i poziva uz obecanje da ce mi biti Uplaceno na t.racun lazovska i prevarantska firma 100%

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
19 odgovora 5.6k pregleda
postavljeno Sep 28, 2018 u Razna iskustva od Miroslav
+2 ocene
67 odgovora 37.9k pregleda
0 ocene
0 odgovora 384 pregleda
0 ocene
0 odgovora 305 pregleda
postavljeno Jun 26, 2019 u Razna iskustva od Mirka
0 ocene
1 odgovor 771 pregleda
postavljeno Dec 10, 2019 u Razna iskustva od Desa
...