+1 ocena
530 pregleda
u Servis i popravka od
Telefon je kupljen 27. marta u prodavnici WinWin. Drugi dan odkio sam kvar u ekranu gde jedan vertikalni red pixela neradi.

29. marta predao sam ga nazad na servis (sto nisam trebao da uradim nego odmah da trazim novi). Da li imam pravo da trazim novi telefon dok mi je ovaj na njihovom servisu sobzirom da nije proslo ni 10 dana od kupovine telefona?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
 
Najbolji odgovor
Izgleda da im nije praksa da nude uslužne telefone već se reklamacija ili prihvati ili ne. E sad, reklamacija se prihvata tek nakon što ovlašćeni servis proveri uređaj, konkretno mobilni telefon (da slučajno nije oštećen, izgreban, poliven vodom, da nije ispao ... itd) i kada servis da zeleno svetlo onda postoje dve mogućnosti:

1. Servis može popraviti telefon ili ga neće popravljati već daje nalog prodavcu da vas pozove.

2. Prodavac vam sada može zameniti telefon novim ili vam vratiti novac.

Nije samo u WinWin-u takva situacija, nešto slično sam imao i u Gigatronu, morao sam da čekam da se matična ploča pošalje u servis pa da me tek onda obaveste šta i kako. Srećom prošlo je par dana.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+3 ocene
3 odgovora 4.0k pregleda
0 ocene
0 odgovora 647 pregleda
postavljeno Sep 19, 2019 u Posao od Miki
0 ocene
0 odgovora 368 pregleda
postavljeno Dec 16, 2017 u Društvo od moderna veza
...