+1 ocena
564 pregleda
u Usluge i zanati od (130 poena)
Pre par dana sam imao ponovo negativno iskustvo sa kurirskom službom bex tako da predlažem ljudima da ih zaobilaze u najširem krugu.

Slao sam paket sadnica i u paketu su bile 4 kontejnirane sadnice koje sam upakovao po dve u kese da nebi slučajno ispala zemlja sa sadnica i još sam vezao sadnice dve po dve za stranicu kartonske kutije sa dva kanapa. Kurir bexa nije uručio kupcu paket iako je na paketu bila validna adresa i zena je očekivala paket nego je pozvao par puta i kada se kupac nije javio na telefon on je odmah drugi dan poslao paket nazad. Sedam dana kasnije stigao je moj paket, ja sam platio postarinu 700 din za taj paket i primetio sam da je paket spolja zgužvan kao da su igrali fudbal sa njim i da je dodatno zalepljen po sredini paketa sa providnom samolepljivom trakom, ali nakon otvaranja paketa tek je usledio šok a to je da unutar tog paketa fale dve sadnice koje su bile vezane za stranicu kartonske kutije sa dve uzice. Znači neko od kurira je otvorio paket, izvadio dve sadnice koje su bile vezane i ponovo zatvorio kutiju sa providnom samolepljivom trakom. Isti dan sam zvao bex kurirsku službu reklamacije na tri broja i niko se nije javljao ceo dan, drugi dan sam poslao email sa slikama paketa i objašnjenjem šta se desilo i nakon nekoliko dana sam dobio odgovor da će doći njihov kurir i napisati izveštaj.Kurir je došao dan kasnije i napisao da nema vidljivih oštećenja na paketu i dan kasnije sam dobio od bexa sms poruku da je moja reklamacija odbijena jer je neosnovana....... Teški bezobrazluk i neprofesionalnost od strane kurirske službe bex, umesto da isprave lopovluk svog kurira koji je mene ukupno koštao 1700 dinara umesto da sam od tog paketa zaradio 2000 din oni su lepo odbili reklamaciju i nikom ništa. Ukoliko ste planirali da šaljete nešto preko ove kurirske službe savetujem vas da to ne činite jer ovo nije prvi put da sam oštećen od strane bex kurirske službe a isto se može dogoditi i vama!.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 360 pregleda
+2 ocene
55 odgovora 28.6k pregleda
+2 ocene
67 odgovora 38.1k pregleda
0 ocene
1 odgovor 737 pregleda
postavljeno Mar 20, 2019 u Razna iskustva od Stanković Žofia
0 ocene
0 odgovora 808 pregleda
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od anonimno
...