+1 ocena
883 pregleda
u Saveti od (130 poena)
ponovo tagovano od

Pomagajte!

buba ruse

Da li još neko ima dosadne buba ruse u stanu? Naime pokušavao sam nekoliko puta sa raznim sprejevima da ih uništim ali se one uporno vraćaju. Ubijem ih ja sprejem sve koje stignem, i poprskam po podu, ali kao da nove izviru.

Da li znate neko rešenje ili moram da zovem neku firmu za dezinsekciju? Ne verujem da je jeftino..

Hvala

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od

Buba ruse beže od limunske kiseline, ferija ... itd. Na poslu sam imala jednu bubu koja je živela ispod kućišta računara. Na momente je izlazila samo da vidi šta radim - a čim je ugledam, ona brzinom svetlosti nestane ... tako brzog insekta nisam videla u životu. Od kada sam počela da sto brišem nekim DAX sprejem na bazi limunske kiseline, bubaljka se više nije pojavljivala.smiley

Jednom prilikom sam čistila pod i pomerila kućište a buba rusa je tu izgleda zaspala ... tup i rešila sam problem. Izgleda da one vole toplo mesto.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

–1 ocena
2 odgovora 23.0k pregleda
+1 ocena
4 odgovora 1.2k pregleda
+1 ocena
3 odgovora 21.7k pregleda
...