0 ocene
331 pregleda
u Travel - putovanje od

Savršen vikend na Zlatiboru je skup prirodnih lepota, odmora u prirodi i urbanih, turističkih sadržaja, koje nudi centar planine. U zavisnosti od toga koji ste tip turiste, nudim vam nekoliko saveta, izvedenih iz ličnog iskustva tokom boravka na planini. 

  • Topla preporuke je da pređete na levu stranu Jezera i krenete uzbrdo ka stazi koja vodi do Dino i Avantura parka. Prošavši pored ovih prostora, ulazite u deo koji je manje urbanizovan i posećen, a miran i prelep. Što više odmičete, to vam se više otvaraju vrata planinskih lepota, a pluća pune reskim planinskim vazduhom. Kako se popnete na vrh, čeka vas svojevrsna nagrada - prelep pogled na zelene površine, horizont spojen sa planinskom padinom i zraci sunca koji obasjavaju delove prirode. Ja sam to gledala sopstvenim očima, ne kroz objektiv kamere. Dopustila sam prirodi da u mene unese potreban spokoj. Osim ovoga, obavezno posetite Vidikovac Gradina, Spomenik na Šumatnom brdu, Ribničko jezero.
  • Ukoliko ste drugi tip turiste, onaj koji više voli urbane sadržaje, prepručujem da izdvojite sat-dva i sednete pre mraka u neki od prelepih kafića. Izdvojila bih: Jezero, Rujno ili poslastičarnicu Feniks. 
  • Odsednite u nekom o centralnih apartmane iz kategorije Zlatibor smeštaj. Moja topla preporuka je apartman Aura - moderan objekat, koji se nalazi u naselju Golija, na pola kilometra od Jezera. Idealan je za dve osobe, tako da u njemu možete provesti savršen vikend sa dragom osobom. 

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 341 pregleda
0 ocene
0 odgovora 6.9k pregleda
postavljeno Sep 27, 2015 u Grčka ostrva od iskustvo (16.7k poena)
+2 ocene
2 odgovora 11.8k pregleda
+2 ocene
1 odgovor 4.5k pregleda
0 ocene
0 odgovora 505 pregleda
...