+1 ocena
512 pregleda
u Automobili od

Imam veoma loše iskustvo sa auto otpadom koji se reklamira na kupujemprodajem.com pod imenom Neša i nalazi se u Vinogradarskoj ulici. Naime, ovo jeste otpad ali bukvalno ali ne i auto delova. Na KP sam imao komunikaciju sa osobom koja se javlja na telefon i odgovara na kp poruke. Tamo je sve u redu. Lepo vam i kaže da delova ima na stanju. Ali, kada odete kod njih, najpre oni drže otpad svega i svačega ali to su neupotrebljivi polovni delovi. Plastike enterijera drže na placu na otvorenom, šutiraju ih, sve je polomljeno, izgrebano. Felne i rat kapne su užas. Šta god da vam treba, morate dobro da razmislite da idete tamo jer ćete biti razočarani i uslugom i ponudom. U stvari, usluga im je čista nula. Ja sam potegao čak iz Subotice po dogovoru i kada sam došao u otpad, video sam da sam se zeznuo. Slike koje postavljaju na kupujemprodajem nisu prave već su copy-paste tako da ste tu obmanuti 100% ako gledate fotografije. Nisam imao želudac da bilo šta kupim na ovom otpadu. Polovno bi trebalo biti barem koliko toliko u korektnom stanju ali ovo što sam video je užas!

Preporuka je da ne bacate pare na polovne delove jer ćete sigurno jeftinije proći ako kupite zamenski deo za auto recimo u prodavnici Lukas u Beogradu. Čak sam i u NS pronašao nove delove isto preko oglasa. Eto, jedno loše iskustvo sa polovnim auto delovima pa možda nekom pomogne da se ne zezne kao ja.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
Delim iskustvo sa vama! Poslali su mi havarisanu tablu, iako im je u oglasu i u porukama sve bilo precizirano i kazu ima, saljemo ... Licno sam im vratio deo i uzeo pare nazad. Zelim da dodam i to da niko tamo ne nosi maske, u jeku pandemije niti radnici nit glavni terac, svi su superprenosioci tako da izbegavajte posetu ovom otpadu.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 410 pregleda
postavljeno Feb 12, 2021 u Automobili od auto delovi leminex
+1 ocena
4 odgovora 4.1k pregleda
+1 ocena
6 odgovora 1.9k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.2k pregleda
postavljeno Jan 31, 2020 u Automobili od Kurby25
+1 ocena
1 odgovor 594 pregleda
...