0 ocene
455 pregleda
u Deca i dom od
ponovo tagovano od

Poštovani, planiram da idem na VTO u Prag. Međutim, pored sve finansijske zavrzlame nameće se još jedna a po meni jako bitna a to je da li platiti i za čuvanje matičnih ćelija i koliko je to pouzdano ? Čitala sam puno da su matične ćelije vrlo važne recimo ako je u pitanju rizična trudnoća u zrelijim godinama kod žene. Kakva su vaša iskustva i da li imate neke preporuke za firme koje u Srbiji to rade sigurno ? Takođe, da li vantelesna može da se uradi preko Narodnog Fronta u 45 godini ?

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od

Iz iskustva znam da je to skupa investicija a moja komšinica je matične ćelije obezbedila u Seracell-u. To je koliko znam dole pored budućeg Beograda na vodi u Karađorđeva 89 :). Imate sve potrebne informacije na sajtu seracell.rs.

Zadovoljna/su je uslugom, a znam da su i plaćali na rate jer to uopšte nije jeftina investicija! Ne šalim se, raspitajte se još na nekom mestu ali su ovi najpouzdaniji po tom pitanju.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
0 odgovora 551 pregleda
postavljeno Jul 8, 2017 u Deca i dom od Sasa
+1 ocena
2 odgovora 676 pregleda
0 ocene
2 odgovora 638 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 604 pregleda
+1 ocena
3 odgovora 1.6k pregleda
...