+1 ocena
592 pregleda
u Automobili od
Imam skoro pa nerešeiv problem na Opel Tigra kabriolet B2, iz 2004 godište, 1.4 benzinac. Naime, ima sklopivi krov i zna se kako funkcioniše sistem otvaranja vrata, stakala i krova.

Staklo na vratima sa vozačeve strane se ne spusti kad se otvaraju vrata i prilikom zatvaranja se ne podiže, dok komande za spuštanje i podizanje stakla rade.

Nastao je problem i auto je odvežen kod auto električara koji je pronašao da je crkao modul koji se povezuje na motoru podizača prozora. Taj modul je izgoreo a sam čip koji je problem je oštećen tako da se ne zna koji je. Zamenjen je motor i taj modul iz druge polovne tigre ali problem nije u potpunosti rešen. Naime, sada radi spuštanje i podizanje prozora ali kontra, što ne sme biti zbog rolo krova. Da li je neko imao slično iskustvo i gde se može pronaći nov ili polovan modul za Opel Tigra kabrio 1.4 benzin ? Ptanje je za majstore naravno ali i vozače ako ste imali sličan problem ... kako ga rešiti ? Hvala

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od (16.7k poena)

Češljajući Google, nailazi se na rešenje da je problem do "body control modul"-a.

OPEL
TIGRA TwinTop (X04)
1.4 (R97)
[2004-2010]

Bilo bi dobro da neko od autoelektričara ili automehaničara da svoje mišljenje ovde.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
6 odgovora 1.9k pregleda
+1 ocena
4 odgovora 2.0k pregleda
postavljeno Apr 29, 2021 u Automobili od Sale
+1 ocena
1 odgovor 512 pregleda
0 ocene
1 odgovor 410 pregleda
postavljeno Feb 12, 2021 u Automobili od auto delovi leminex
+1 ocena
2 odgovora 763 pregleda
...