Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Registrujte nalog i učestvujte u diskusijama.
+2 glasa/ova
1,057 pregleda
Postovana Marta,

Da li radite u oblasti pvc, i da li mozete da preporucite neke firme, dakle vise firmi zbog ponude?

Hvala unapred.
povezano sa odgovorom na: PVC ili ALU stolarija za terasu ?
postavljeno Sep 11, 2014 u PVC i ALU stolarija od Obiraf (300 poena) | 1,057 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    
  • Talaris
  • Beohram
  • MrPVC
  • PVC stolarija Mond
  • Dual stolarija
  • Mibo Plast (Grocka)
  • Lena Plast
  • Sunce Marinković ... itd
U principu, cene PVC stolarije su manje više iste kao i kvalitet. Meni su tri od ovih firmi radile pvc i šta reći ... zadovoljan sam manje -više stolarijom osim komarnicima gde se dešava da budu skroz neupotrebljivi. Ručice su spolja, ne može se zatvoriti osim noktima, teško ide ... itd.
Pošto svi gledamo da cena za pvc bude što niža, savetujem vam da se cenkate, da tražite najbolju ponudu i ne zaboravite da majstori za pvc moraju da ispoštuju rok i da nakon završenih radova počiste za sobom.

Imam novo iskustvo sa PVC stolarijom i to:

Tražio sam dugo ponude da mi se ugradi pvc stolarija u Grockoj. Pronašao sam na smederevcu odmah posle Leštana u Boleču, preko puta pijace neki Peštan. Oni prodaju stolariju na kilo ! Požutela pvc stolarija stoji godinama napolje nepokrivena i kada sam pitao prodavca zašto tako drže stolariju da je kvasi kiša i bije sunce on mi je odgovorio da pvc stolarija i kada se ugradi isto je napolje pa joj ništa ne hvali što je tu na placu izložena. Naravno, ne treba se kupovati pvc prozor ili pvc vrata tek tako. To je neka bugarska navodno stolarija i sva je iskrivljena. E, onda sam tek video reklamu MiboPlast Grocka (pvc stolarija, izrada i ugradnja). Odlučio sam se za njih. Odlično rade, inoutic je u pitanju, sive gume, 5 komorni pvc, cena povoljna. Mala zamerka je na ugradnju jer nisu baš perfekcionisti pa sam morao da platim majstora za špaletne. Sve u svemu, za područje Grocke i okolina MiboPlast PVC stolarija

Što se tiče Beograda, LenaPlast je izuzetno dobra stolarija, 7 dana se čeka na ugradnju ali je vrhunski i pedantno. Cena je realno prihvatljiva za kvalitet stolarije koji ise nudi. Čuo sam takođe da su Grasing tu na bulevaru isto dobri, komšijama su radili pvc prozor i ulazna vrata i komarnike i dosta ih hvale.

Skupo ne znači dobro kada je pvc u pitanju. Ovde u Beogradu svi uglavnom kupuju repromaterijal kod Lyctim-a i onda seku i ugrađuju. Manje više, na mojoj zgradi je ugrađena Gealan stolarija i za mene nema bolje. Bez obzira što sam tek sada kada smo krečili stan da su klupicu unutra drvene a nisu pvc, sve ostalo je najbolje sto sam video. Zatvaranje i otvaranje prozora i vrata je nečujno. Nema nikakvih problema ni leti ni zimi sa kondenzacijom. stakla su dupla ali nisu ta argonska. Ugradili su mi komarnike i venecijanere i to je to. Ako naiđete na Gealan kupite stolariju bez razmišljanja !

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Privatnost: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje ovih notifikacija.
Anti-spam verifikacija:
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način na Iskustvo Wiki. Ovaj forum predstavlja nova i stara, pozitivna i negativna iskustva. Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja. Razmena linkova se obavlja ubacivanjem vašeg relevantnog linka u tekst na sajtu, pa nam zato pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.
167 pitanja
268 odgovora
606 komentara
177 korisnika