Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
18,423 pregleda 1 17

Lalafo oglasi u Srbija ? Šta je to ? Poštovani, obzirom da sam non stop na internetu kao vojni penzioner počelo je da mi smeta kada gledam na svakoj strani sajta iste oglase. Zapravo reč je o lalafo  oglasi sajtu koj ise reklamira sve vreme pa evo i kod vas sa desne strane trenutno izbacuje baš tu reklamu ,,, Šta je to zapravo ? Da nisam pokupio neki virus pošto s vremena na vreme posećujem xxn sajt ? Sajt je www.lalafo.rs

Takođe, upalim TV da pogledam dnevnik ili slagalicu, a ono tamo opet se prikazuje lalafo oglasi kupi i prodaj odeća obuća jeftino džaba oglasi u Srbiji ... itd .

Moje pitanje je kako da isključim da mi se ne pojavljuje lalafo na firefox, google chrome i internet explorer ?

Da li postoji opcija da se preko ad block opcije zabrani prikaz reklame za oglase koje ne želim da me smaraju dok samo tražim nešto na Google ?

MALI OGLASI

u Internet, Web, Marketing od | 18,423 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

17 odgovora

0 glasa/ova
0
U rubrici poruke, pokazujemi da ih imam 4 a nigde ih nevid. U medjuvremenu stigne jos neka poruka i nju mogu da vidim a one 4 ostaju. Recite mi kako da uklonim ili bar da mogu da ih procitam, samo ako nisu neki virusi pa ih sam telefon ne prikazuje
od
0 glasa/ova
0

Ovo nema veze sa pitanjem ali je veliko UPOZORENJE!

LALAFO vas nece zastiti ni na jedan jedini nacin ukoliko budete prevareni. Evo izvod iz ugovora o koriscenju:

6.5.                          U pogledu Robe, Veb servis ne služi kao posrednik u sklapanju pogodbi, medijator, kupac niti prodavac.

6.6.                          Veb servis ne snosi nikakvu odgovornost za ugovaranje i sprovođenje (izvršavanje) transakcija između Korisnika Veb servisa, za bilo kakve gubitke, izgubljenu dobit ili prihod, finansijske gubitke ili indirektne, stvarne, sporedne ili kaznene gubitke usled stupanja u neku transakciju, kao i usled nezakonitih radnji bilo kojeg lica.

link: https://lalafo.rs/page/user-agreement

Tako da bi bilo bolje izbegavati ovaj sajt

primer: pogledate neku robu i odlucite da kupite. Prodavac posalje i naplati preko kurira ....kad vi otvorite paket nakon sto je kuriri vec otisao vidite da niste dobili ono sto ste trazili i da ste prevareni. pozovete broj brodavca ali " korisnik nije dostupan..."

eto to je moje iskustvo, a lalafo nece mrdnuti prstom.....

od
0
A koji sajt bilo šta garantuje?
0 glasa/ova
0
Htela sam mob da kupim preko ovog sajta.Uplatila sam novac na broj i nije mi stigla roba
od
0 glasa/ova
0
Lalafo.. Najvise prevaranata. Cuvajte se prodavca Nazim Dupljak iz Novog Pazara!!
od
0 glasa/ova
0
Treba obezbediti prodaju jer se desavaju prevare koju sam licno dozivela!!!!!! Vodite racuna!
od
0 glasa/ova
0
Može li se ovde oglasiti , izdavanje stana u Crnoj Gori?
od
0 glasa/ova
0
Ne vezano za temu, zelim da apelujem da korisnica Linda Kate je prevarant znaci apelujem da korisnici lalafoa oni koji prodaju ne ulaze u nikakav kupo/prodajni dogovor sa njom jer mogu biti prevareni.. Pozdrav svima
od

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je otvoreni direktorijum za razmenu iskustva, korisne ocene i sugestije čitaoca.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
+1 glas
3 odgovora
0 glasa/ova
1 odgovor
+1 glas
1 odgovor
247 pitanja
617 odgovora
800 komentara
233 korisnika