Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
201 pregleda 1 2
Treba mi savet. Decko i ja planiramo zajednicku buducnost. Uvek kada se dotaknemo te teme nastane svadja. On zeli da zivimo na selu u kuci koja je u zajednickom dvoristu sa njegovim roditeljima. Problem je sto ja treba da radim na poslu koji je udaljen sat vremena od sela a da ne navodim ostale mane sela a prednosti grada koje vec svi znamo. Da se ja bavim poljoprivredom, selo bi bilo idealno mesto za zivot. Ali ja sam zavrsila fakulter i centar svih mojih aktivnosti je u gradu. Zelela bih da cujem vase misljenje.
Zajednicki-zivot zivot-na-selu udaljen-posao
u Saveti od | 201 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

+1 glas
1
Vrlo nezgodna situacija. Mozes da pokusas na neko vreme, par meseci, da vidis da li ti odgovara ali ako ne, nema svrhe ako ces biti vecito nezadovoljna (s druge strane, on nezadovoljan u gradu). Mozda nema potrebe ni da pokusavas ako si sigurna da ti to nece uopste odgovarati. Ne zelim da ti kazem da raskidas jer ne znam celu situaciju, izvagaj i ako treba, raskini na vreme.

Drugo, ziveti prakticno u zajednickom dvoristu sa rodbinom je jako tesko. Sto kazu, sa svojima jedi i pij ali nemoj imati zajednicka posla. Ja to potvrdjujem i na osnovu licnog iskustva. Naravno, ima izuzetaka uvek.
od (220 poena)
0 glasa/ova
0
Posle 40-te godine, skoro svakome od nas treba mir, tišina posle napornog radnog dana. Sat vremena vožnje do posla i sa posla nazad nije ništa. Manji je stres nego kada dođeš u stan od 60 kvadrata i u tih 4 zidova moraš da trpiš narkomane, karaoke, one što se seksaju i vrište kao majmuni, kao da ih neko kolje ili jednostavno omladina priča na glas jer je sišla sa brda i pobegla od roditelja kako bi u velegradu mogla da se eksponira. Grad ima svoje prednosti ako stalno radite i ako ste karijerista i ako imate svoj stan. Kao podstanar nema šta da tražite u gradu. Selo ima svoje prednosti što ste tu mirni, ali ako ste nemirnog duha onda nastaje problem. Period prilagođavanja svakako mora da potraje ali vredi pokušati.

U najmanju ruku, možda je selo baš za vas sa svim svojim jednostavnostima i možda vam upravo grad postane bljak. Znam taj osećaj, menjao sam gradove i na kraju sam završio u predgrađu, tražeći upravo idealno mesto za život i rad ... nit blizu nit daleko od grada.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
postavljeno Avg 20, 2020 u Saveti od Stole992 (130 poena) | 76 pregleda
+1 glas
4 odgovora
postavljeno Mar 24, 2018 u Saveti od GameName (190 poena) | 3,788 pregleda
+1 glas
1 odgovor
postavljeno Nov 23, 2017 u Saveti od Rozeta | 593 pregleda
–1 glas
2 odgovora
postavljeno Feb 3, 2016 u Saveti od Milena | 19,144 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
285 pitanja
752 odgovora
853 komentara
219 korisnika