+1 ocena
740 pregleda
u Vasa Pelagić Narodni Učitelj od
ponovna kategorizacija od
Cao. U poslednje vreme mi se pojavljuju mitiseri u vidu plikova oko nosa, na nosu i u toj regiji. Pre toga sam se borio sa bubuljicama bezusprešno. Moje je pitanje: da li je noeko od vas imao sličan problem i kako ga je rešio jer predpostavljam da je masna koža uzrok pojavi mitisera ... zadnja opcija mi je da odem kod dermatologa, da ne ispadnem smešan zbog gluposti :(. Hvala.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

0 ocene
od (16.7k poena)
Da li ste probali sa nekim već poznatim gelom protiv bubuljica / mitisera ili ste sami koristili neke preparate ? Trebalo bi najpre da se koža lica pripremi za tretman, ako je koža masna kao što kažete, onda se mora odmastiti i onda svaki put da se tretira losionom protiv mitisera - losion protiv mitisera je najbolje da zatražite kod vašeg dermatologa i nikako na svoju ruku nemojte da stiskate i cedite mitisere niti da silom i napamet mažete bilo kakve kreme ... mora to da pogleda lekar !
od
Mitiseri su samo odgovor koze na neki problem. Najcesce je to neki upalni proces na kozi kao sto je recimo seboreicni dermatitis. Bar je kod mene takav slucaj. Lecim ih tako sto lice umivam samo kozjim sapunom toplom vodom a onda hladnom vodom isperem. Cisto da znate da treba neko vreme dok se mitiseri ne povuku i ociste.
+1 ocena
od (300 poena)
Ztažite od vašeg izabranog lekara da vam da uput za dermatologa. Ukoliko ste iz Beograda, tražite za Gradsku Bolnicu Zvezdara, doktor Predrag Majcan je definitivno rešenje za pravu dijagnozu i terapiju problematične kože. Ovo vam pišem iz iskustva jer sma imao sličan problem koji je rešen permanentno!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 13.4k pregleda
0 ocene
4 odgovora 3.6k pregleda
+1 ocena
0 odgovora 330 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 222 pregleda
0 ocene
1 odgovor 863 pregleda
postavljeno Jan 4, 2017 u Televizori od anonimno
...