menu search
brightness_auto
more_vert
U poslednjih par dana stalno pratim vesti u vezi Korone. Članovi kriznog štaba su non-stop konfuzni. Danas čitam da doktor Kon kaže da za vikend ostanemo kod kuće i ne idemo na mestima gde možemo da se zarazima. Meni nikako nije jasno koja su to mesta ? Takođe, i pored brojnih apela, ja nosim masku sve vreme, perm ruke, stalno koristim alkohol za dezinfekciju ad-hok. Naravno, ne plašim se ai  sve mi je već dosadilo.Ako svakog dana 300 puta čuješ vest o koroni, pa jbt, ti ne možeš da živiš normalno.

Sigurno da nije svejedno i da je virus nezgodan ali da li je moguće da naši kvazi stručnjaci za viruse toliko baš nemaju pojma o tome  i stalno plaše narod ? Aman ljudi, ako su kritična mesta kafići - zatvorite kafiće. Ako se virus širi po kafanama, zatvorite sve kafane. Ako se virus širi na mestima kao što su teretane, zatvoriti teretane i fitnes centre. Da li će Srbija da propadne ako se zatvore sva ta mesta gde se virus širi ? I da li se on uopšte tu nalazi ?

Da li je ok da naši epidemiolozi izađu sa stavom i preporukom koja su to tačno mesta gde se virus najčešće nalazi ? To bi mnogo značilo ljudima a ne da nagađamo svi gde može virus da se sakrije ili još gore, postoje super prenosioci koji to rade super, bolje nego bilo koja teretana ili nargila kafić ?

Svejedno ... ja i dalje verujem u struku i oko sebe imam primere ljudi koji su nagrabusili zbog korone. Zaštita od korone jeste vakcina koja će stići verovatno u dogledno vreme. Do tada se moramo sačuvati max. Covid 19 je vrlo nezgodan virus ali se može pobediti.
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
9 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
4 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 3 like thumb_down_off_alt 0 dislike
3 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
...