0 ocene
318 pregleda
u Društvo od (16.7k poena)

Grozno vreme, još groznije najave vremena i vremenska prognoza koja ledi krv u žilama. Nije to ništa strašno jer ako bacite pogled na online vesti, bilo koje (a svi prepisuju jedni od drugih non-stop) biće vam jasno da je bolje da ih uopšte i ne pogledate.

Djenovski ciklon stiže, dva dana toplo, dva dana hladno pa onda preokret i tek ste ga onda nadrljali! E to vam je zato što ste kupili ciklon i onda taj usisivač ima ciklon koji usisava sve pred sobom i melje u prah jer je to najstrašniji i najjači ciklon koji postoji.

Iskreno, valjalo bi zabraniti pristup tastaturi i mišu mnogima u tabloidima i dnevnim novinama kao što su vesti na blic ili prognoza za danas i celi mesec.

Lažna prognoza je postala na žalost naša sadašnjost i drpavci koji mumlaju u mikrofon ili preko tastature su face od kojih nam zavisi raspoloženje.

 Lek za loše vreme i loše raspoloženje je da najpre prestanemo da pratimo drpave portale koji pokušavaju da nas otruju zadrugama i najavom zemljotresa sutra, možda. Izbegavanje negativnih vesti umnogome popravlja raspoloženje. Naučno je dokazano da svi normalni ljudi na laž reaguju burno, osim onih nenormalnih koji veruju u svoju laž.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
Ja našim meteorolozima verujem ali ne verujem online novinama i svima koji pišu kojekakve gluposti. Prepisivanje vremenske prognoze a onda i nadogradnja glupostima kako bi se narod zastrašivao kataklizmom, haosom, užasom sa neba ... to ne mogu da razumem. Evo upravo mi je na mobilnom izašla vest u baneru sa nekog espreso sajta i tamo pišu ovo "STIGAO SNEG U SRBIJU! Počeo da deluje jak ĐENOVSKI CIKLON, do 29. novembra STABILNO, a onda ZIMSKI PREOKRET".

Kakav prepokret ?

Gde je počeo da deluje taj ciklon ? Jel ćemo da preživimo taj haos ?

Zašto se prave takve strašne vesti i najave koje uopšte nisu primerene normalnosti ?

Zato i ne pratim uopšte ni TV prognozu niti te svakodnevno novootvorene portale za prepisivanje vesti i objave gluposti.

Na iPhone mi je instalirana najbolja aplikacija "WeatherRadar" koja zaista pokazuje tačno vreme danas za danas, za sutra pa i narednih 7 dana. Dugoročna prognoza nije tačna.

Predlog je da i Vi izbegavate online portale koji vas stalno plaše, podižu vam pritisak ili vam samo kvare dnevno raspoloženje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 2.4k pregleda
postavljeno Nov 2, 2018 u Društvo od Pet-i-Met
+1 ocena
0 odgovora 1.1k pregleda
0 ocene
0 odgovora 743 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 1.3k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 248 pregleda
...