+1 ocena
5.3k pregleda
u Preparati od
ponovo tagovano od

Metroruboril A.Z se već duže vreme nudi kao odličan preparat u borbi protiv izraženog crvenila kože lica, odnosno kao prva linija u borbi protiv rozacea-e.

metroruboril

Moja komšinica lično i ja smo koristile paralaleno jer obe patimo od sličnih boljki. Kod mene je efekat bio za nijansu bolji ali je i ona zadovoljna i srećna. Tretman lica treba da se ispoštuje maksimalno.

Nanoci se na čistu i suvu kožu lica ujutru i uveče u tankom sloju. Ja sam ujutru, kada je sunčano vreme koristila Ruboril Expert 50+ sa UV faktorom a uveče čist Metroruboril. Pošto je moja koža lica foto osetzljiva, mislim da sam napravila pravi izbor.

Uvoznik je Medicopharm, a preparat se može naći i u apotekama Cosmo u Beogradu. Takođe, metroruboril možete nabaviti i preko online apoteke.

Tretman za kontrolu crvenila i rozacee

Metroruboril A.Z efikasno smanjuje intenzivno crvenilo i nesavršenosti kože. Koncentrovana formula kombinuje 15% azelainske kiseline i ß-calm® kompleks aktivnih sastojaka. Crvenilo kože je vidljivo umireno, koža je zaštićena od spoljašnjih uticaja i vraćena joj je prirodna ravnoteža. 

Indikacije: Umerena i intezivna eritro-rozacea, rozacea i papulo-pustularna rozacea (3. i 4. stadijum)

Aktivne supstance: 

 • Azelainske kiselina (antibakterijska, antimikrobna i antiinflamatorna dejstva)

 • β-CALM® kompleks (protiv crvenila, umiruje, regeneriše, jača i hidrira aktivne sastojke)

 • Glicerin (hidratantno sredstvo) 

Primena: METRORUBORIL naneti ujutru i uveče na čistu i suvu kožu lica.

 • 0% Fenoksietanola

 • Bez alkohola

 • Bez mirisa

Izvor: medicopharm.com

Ranije pre sam koristila Bioderma i Vichy, ali nije na mojoj koži to delovalo baš najbolje. Naravno da ne mislim ništa loše jer sve je stvar probe i kada se pronađe pravi lek u pravom trenutku eto radosti.

Smatram da je metroruboril krema jako dobra za lice koje ima problem sa (stanjem kože koje se stručno zove "rozacea").

Sve preporuke za ovaj preparat uz ocenu 10/10.

od (2.2k poena)
+1
Samo da pohvalim preparat metroruboril a.z kao i iskustvo korisnika Nada. Lično sam koristila ovu kremu uporno u toku 6 meseci i koža mi je bila savršeno ispeglana od raznih gnojnih bubuljica koje su bile uporne a koje sam rešavala tretmanom sa kremom od istog proizvođača Teen derm k. Moja koža lica je masna pa je više sebuma remetio normalnu zaštitu kože. Ovaj Teen Derm K je to sredio ... a napisaću moje iskustvo o ovoj kremi u narednom postu.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
Moje korisničko iskustvo je da je ipak  Ruboril Expert 50+ je tonirana krema kao puder i masnija je od čistog metroruborila. Moje lice nije podnosilo bilo kakvu masnu kremu pa sam koristila uzastopno 5 meseci metroruboril a.z i efekat je super! Koža je glatka, smanjili su se prošireni sitni kapilari oko nosa, lice više nije rumeno-crveno kao pre. Nije 100% baš sve ok ali kako je bilo sada je mnogo bolje. Preporuka za ovaj preparat!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
7 odgovora 3.1k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 516 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 3.3k pregleda
0 ocene
4 odgovora 3.6k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.1k pregleda
...