Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
+1 glas
20,019 pregleda 1 18

Lalafo oglasi u Srbija ? Šta je to ? Poštovani, obzirom da sam non stop na internetu kao vojni penzioner počelo je da mi smeta kada gledam na svakoj strani sajta iste oglase. Zapravo reč je o lalafo  oglasi sajtu koj ise reklamira sve vreme pa evo i kod vas sa desne strane trenutno izbacuje baš tu reklamu ,,, Šta je to zapravo ? Da nisam pokupio neki virus pošto s vremena na vreme posećujem xxn sajt ? Sajt je www.lalafo.rs

Takođe, upalim TV da pogledam dnevnik ili slagalicu, a ono tamo opet se prikazuje lalafo oglasi kupi i prodaj odeća obuća jeftino džaba oglasi u Srbiji ... itd .

Moje pitanje je kako da isključim da mi se ne pojavljuje lalafo na firefox, google chrome i internet explorer ?

Da li postoji opcija da se preko ad block opcije zabrani prikaz reklame za oglase koje ne želim da me smaraju dok samo tražim nešto na Google ?

MALI OGLASI

u Internet, Web, Marketing od | 20,019 pregleda
   

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

18 odgovora

0 glasa/ova
0
Može li se ovde oglasiti , izdavanje stana u Crnoj Gori?
od
0 glasa/ova
0
Ne vezano za temu, zelim da apelujem da korisnica Linda Kate je prevarant znaci apelujem da korisnici lalafoa oni koji prodaju ne ulaze u nikakav kupo/prodajni dogovor sa njom jer mogu biti prevareni.. Pozdrav svima
od
0 glasa/ova
0

Više nije lalafo aktuelan kao pre, sada su to soske mange oglasi ... avaj, sosemange, sasomange oglasi ... svejedno, toliko glupi oglasi da ne mogu da prismrde halo oglasima a tek oglasniku kupujem prodajem oglasi ... ali eto, reklamiraju se svuda, dosadiše više sa reklamom.

Kad nema u šta da uložiš pare, baci na oglas, nešto će se i prodati ...

od

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
+1 glas
4 odgovora
0 glasa/ova
1 odgovor
+1 glas
1 odgovor
304 pitanja
788 odgovora
855 komentara
214 korisnika