menu search
brightness_auto

Član Anina magija

Član: 6 godina (since Mar 21, 2016)
Tip: Approved user
Pravo ime: Ana
Lokacija:
Web sajt:
Opis:

Aktivnosti člana Anina magija

Skor: 160 poena (rang člana #30)
Pitanja: 0
Odgovori: 1
Komentari: 1
Glasao na: 0 pitanja, 0 odgovora
Dao glasova: 0 pozitivna/ih, 0 negativna/ih
Primio glasova: 1 pozitivan, 0 negativna/ih

Wall for Anina magija

Please log in or register to post on this wall.
"Anina magija" je čaj za mršavljenje. Napravljen je od bilja koje svakodnevno koristimo u ishrani i lečenju, po recepturi koju su generacije travarki prenosile sa kolena na koleno i koju je svaka naredna generacija obogatila novim dodatkom i boljim efektom.
Ko od nas ima vremena da provodi sate i sate svakodnevno u teretani? Ili da kuva 5 zdravih obroka dnevno? Svi smo mi ljudska bića, volimo i slano i slatko i ukusno, i komad torte ili slavski ručak ne treba da budu razlog za brigu već uživanje.

Svi znamo za pravilo - ko gladuje gubi kilograme. Pogrešno!

"Anina magija" krši sva pravila - kao što se od magije i očekuje -

jedete sve što vam srce želi, a kilaža nestaje...

Sastav čaja je:
•    Peršunov list, sušen, mleven i meljan;
•    Mlada kopriva, sušena i mlevena;
•    Peršunovo seme, meljano u kamenom avanu;
•    Cimet, mleveni;
•    Karanfilić mleveni i meljani;
•    Zeleni čaj, samo listovi, sušeni, mleveni, meljani i dosušeni;
•    Rastavić, ubran pre cvetanja, osušen, mleven, meljan u kamenom avanu;

Šta znači meljan? Meljanje je postupak pri kojem sušenu i samlevenu biljku pritiskate kamenim tučkom u kamenom avanu dok ne počne da ispušta eterična ulja i enzime. A zašto u kamenom avanu? Jer je drvo porozno, pa bi upilo sva potrebna plemenita ulja koja zapravo "rade" posao - tope masne naslage i kidaju ćelije celulita....
Sastav nije tajna. Magija je u tome kako se i do koje tačke melje, suši i melja, koliko koje biljke se stavlja.... to je znanje, osećaj, ili kako majstorice travarice kažu, veština koja se uči godinama...
Ako pijete čaj za mršavljenje, on će sam istopiti masnoću i naslage. Ne teba da traumirate organizam izgladnjivanjem ili promenom vrste ili količine hrane - jedite sve kao i obično, samo pijete čaj dva puta dnevno!
Jedino što bi trebalo da smanjite ili izbegavate su tamna gazirana pića - Coca cola, Pepsi i Cokta. Sve ostalo, meso, voće, povrće, masno, mrsno, sir, mleko, hleb, kolači, sokovi, voda... Sve kao i obično!
U lepoj, elegantnoj, drvenoj kutiji spakovano je 60 kesica čaja, što je količina dovoljna za 30 dana.

Za razliku od mnogih proizvoda, čajeva, tableta, praškova i napitaka, "Anina magija" zaista radi svoj posao. Topi masne naslage bez obzira na to šta i koliko jedete. Dakle – nema dijete ni gladovanja. Da biste smršali, uz „Aninu magiju“ – morate normalno jesti!

Šta jeste „Anina magija“?

•    Čaj napravljen od bilja proverenog porekla, po najvišim standardima proizvodnje i recepturi starijoj od 100 godina;
•    „Anina magija“ je namenjena osobama koje žele da smršaju, jer je primarni efekat korišćenja čaja gubitak viška kilograma i naslaga celulita;
•    Pored mršavljenja, „Anina magija“ poboljšava krvnu sliku, ima jak uticaj na poboljšanje cirkulacije, poboljšava rad jetre i bubrega, reguliše varenje i značajno smanjuje otečenost zglobova;
•    Jedan od čestih efekata čaja jeste i poboljšanje izgleda kože i gustine kose;

Šta „Anina magija“ nije?

•    Čaj „Anina magija“ nije diuretik, i ne pojačava lučenje urina – samim tim nema kontraindikacije u odnosu na krvni pritisak;
•    Nije ni laksativ, odnosno, nije purgativ;
•    Nema kontraindikacije ni sa jednim lekom niti lekovitim sredstvom, osim u slučaju alergijske reakcije na neki od sastojaka – do sada nije registrovana alergija ni na jedan od sastojaka čaja.

Ko ne može da koristi čaj?

1.    Trudnice i dojilje – to su zaštićene kategorije gde se upotreba čaja može odobriti u slučajevima jake anemije, preterane gojaznosti koja predstavlja pretnju po život majke ili ploda i svaka upotreba bilo kakvog sredstva ili leka se mora dogovoriti sa ginekologom, akušerom ili pedijatrom;
2.     Osobe koje boluju od kancera – zbog pojačanja cirkulacije, pre upotrebe čaja treba konsultovati onkologa;
3.    Deca mlađa od 15 godina – u slučaju gojaznosti, treba konsultovati pedijatra, nutricionistu i hematologa, pa tek uz njihovu saglasnost i stalne kontrole davati čaj detetu.

Kako se koristi čaj?

Jednostavno! Jednu kesicu čaja prelijete sa 1,5-2 dl ključale vode, poklopite, ostavite 10 min i popijete. Kesicu možete i ne morate vaditi iz šolje. Čaj ima blag i prijatan ukus, podseća na kolače ili medenjake. Čaj pijete ujutru, posle doručka, najkasnije 2-3 sata nakon buđenja i uveče, posle večere, najviše 2h pre spavanja.
Ne smete „držati dijetu“!! Jako je važno da tokom pijenja čaja ne gladujete. Dijeta je, po definiciji, režim ishrane, ali najčešće podrazumeva odricanje od nekih namirnica ili smanjenje unosa hrane. Važno je da dok pijete čaj ne budete gladni, da unosite sve vrste namirnica i da kontrolišete i kilograme i obim struka i kukova.

Koliko može da se smrša?

Količina kilograma koju možete izgubiti zvisi od opšteg zdravstvenog stanja, godina, hormonskog statusa, prehrambenih navika... Ne postoji precizna matematika. Ipak, prosečno se gubi oko 5 kg u prvom mesecu.

Ko ne može da smrša?

Postoji nekoliko oboljenja i stanja gde apsolutno ništa ne pomaže, pa ni „Anina magija“, a to su: jak sindrom policističnih jajnika, jaki disbalansi polnih i hormona štitne žlezde i poremećaj lučenja leptina. Kod blažih oblika pomenutih oboljenja, može da se smrša 2-5 kg mesečno, ali ako je oboljenje izraženo i ne leči se, ne pomaže ništa, pa čak ni magija. Potrebno je regulisati opšte zdravstveno stanje pre početka korišćenja čaja.

Proizvodnja – sertifikati

Anina magija – čaj za mršavljenje je jedinstven proizvod koji predstavlja pravi srpski brend.

Proizvodnja Anine magije obavlja se u kompaniji Bilje Borča koji svojim klijentima uvek nudi visok kvalitet usluga i proizvoda i u svom radu razvija odgovoran odnos prema životnoj sredini. Od 2004. godine kompanija poseduje ISO 9001:2000 i HACCP sertifikate, od juna 2010. godine ISO 22000:2005, a od juna 2011. i BRC Food (Issue 5), nastavljajući da posluje prema najvišim standardima.   

Da svi budemo i siti i vitki!

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!
...