+2 ocene
1.5k pregleda
u Korisni saveti od

Na više portala na Internetu sam čitala da se preporučuju grudnjaci firme Anita iz Novof Sada. Da li ih je neka dama korisitla i da li se isplati kupiti ih?

Hvala unapred.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

3 odgovora

0 ocene
od (220 poena)

Moja cura kupila nekakav Livia kod njih, nešto Anita Care spominjala. Anita ovo, Anita ono, uši mi probila sa sestrom kad mi je navratila pre tri dana. Uostalom, oni imaju nekoliko radnje po Novom Sadu koliko sam mogao da primetim, pa se raspitajte tamo kod njih.

0 ocene
od

Grudnjaci Anita su vrhunskog kvaliteta, imaju izuzetno velik izbor grudnjaka, sto grudnjaka za trudnice, sto porodilje, i moje omiljene sprortske grudnjake. U programu Anita active ima izuzetno velik izbor sportskih grudnjaka, ja sam vlasnica par takvih i izuzetno sam zadovoljna njima. Mozete ih kupiti u Novom Sadu, trzni centar "Pariski magazin" u blizini podzemnog prolaza....strogi centar je u pitanju.

0 ocene
od
А што питање за даме. Ваљда могу и господа која имају мушке сисе због дебљине да дају своје мишљење.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
2 odgovora 5.7k pregleda
postavljeno Sep 29, 2022 u Grejanje od eonenergy
+1 ocena
1 odgovor 425 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 580 pregleda
+1 ocena
3 odgovora 535 pregleda
0 ocene
1 odgovor 765 pregleda
...