Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Registrujte nalog i učestvujte u diskusijama.

Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTIMOJE ISKUSTVO
Forum za razmenu iskustava, savete, pitanja i odgovore

Naš sajt priznaje i ceni Vaše pravo na poverljivost podataka te se obvezuje na očuvanje privatnosti i sigurnosti informacija koje putem web stranica na domenu MOJEISKUSTVO.COM s nama podelite. Niti jedna privatna informacija neće biti prosledjena trećim osobama bez Vašeg prethodnog dopuštenja.
Vrlo nam je bitno Vaše razumevanje načina na koji prikupljamo i koristimo Vaše podatke. Ova Politika privatnosti stoga objašnjava našu online informacionu praksu, prikupljanje i korišćenje Vaših podataka te načine na koje možete stupiti s nama u kontakt.
Vaše korišćenje stranica na ovom sajtu podrazumeva da ste saglasni s ovom Politikom privatnosti.
Ovaj sajt prikuplja samo one informacije koje su bitne za ostvarenje svrhe ovih internet stranica, a to je omogućavanje korisnicima da sa nama razmenjuju informacije potrebne za ostvarivanje kvalitetnih usluga koje nudimo.
Ovaj sajt garantuje da će poverljivo čuvati sve podatke o svojim klijentima. Podatke neće prosleđivati, prodavati, iznajmljivati ni razmenjivati s trećim osobama bez Vašeg odobrenja.
Sajt se obvezuje na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitih aktivnosti korisnika.
Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) za prikazivanje odgovarajućih oglasa na našim stranicama.
Pomoću kolačića DART Google prikazuje oglase svim čitaocima našeg sajta na osnovu njihovih poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Vi kao korisnici možete deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.
Korišćenjem naših web stranica ustupate nam pravo pribavljanja i korišćenja informacija koje ste ostavili na sajtu na način na koji je to ovde izneseno. Ukoliko promenimo neke uslove u našoj Politici privatnosti, te ćemo promene objaviti na ovoj stranici kako biste uvek imali uvid u način na koji koristimo podatke koje ste nam poverili.
Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo Vas da nam se javite putem obrasca / formulara Pošalji feedback administratorima, odnosno e-mailom.
Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti važeće ukoliko nisu objavljene na ovim internet stranama. Svaka izmena koju objavimo na ovim web stranama odmah postaje važeća, a svako Vaše dalje korišćenje sajta ili ponuđenih usluga podrazumevaće da prihvatate izmenjene odredbe.
Ove internet stranice mogu sadržati linkove koji vode na druge web stranice. Naš sajt nije odgovoran za sadržaj ni Politiku privatnosti tih sajtova. Ukoliko saznate da te web stranice vode na treće web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Politikom privatnosti, obavestite nas o tome te ćemo takve linkove otkloniti.
Hvala na učešću u diskusijama i želimo vam što više pozitivnih ocena !
Mojeiskustvo.com

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način na Iskustvo Wiki. Ovaj forum predstavlja nova i stara, pozitivna i negativna iskustva. Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja. Razmena linkova se obavlja ubacivanjem vašeg relevantnog linka u tekst na sajtu, pa nam zato pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.
174 pitanja
287 odgovora
618 komentara
179 korisnika