Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
+1 glas
1,868 pregleda
Royal express je verovatno najneodgovornije brza posta. Moja iskustva su takva da vise necu nista kupiti od prodavaca koji salju robu preko njih. Cekam vec treci dan isporuku posiljke u Nisu, gabaritne od 35 kg, zovem coll centar, obecavaju, na pracenju posiljke stavljaju lazne objave, a roba stoji u madacinu i nece da mi omoguce da odem po nju. Uzas, svaka im cast. A placam dobru cenu za takvu isporuku, poslatu iz Beograda, a zarobljenu u Nisu. Uopste ne cene vreme kupca i prave ogromnu stetu. SVE NAJGORE o njima. Odlicna iskustva imam sa POST EXPRESOM, sa BEX, pa cak i sa AKS postom. Ovi su kolovodje neodgovornosti, a hoce pare.
u Razna iskustva od | 1,868 pregleda
   
0
Imam loše iskustvo sa Royal expressom i nikada ih više neću koristiti, a to savetujem i drugima.

Napravili su nalog za preuzimanje dokumenta, nisu ga preuzeli do obećanog vremena, niti se javili. Na moje uporno zvanje i čekanje po 15 min na telefonu, javljale su se službenice koje su davale lažna obećanja o dolasku kurira sve do trenutka kada coll centar prestaje sa radom, a nakon toga više ne možete ništa uraditi.

Neprofesionalni  i slobodno mogu reći, prevarantii!!!!!

Imam dobro iskustvo sa Post expressom i uvek ću ih koristiti ubuduće.
0
Najfori su ikada,ne profesionali i i ne coveka koga znam a da nije rekao sve najgore o njima

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

8 odgovora

0 glasa/ova
Mogu samo da potvrdim da je Royal Express najgora kurirska sluzba ikada. Paket putuje vec 5 dana! Poslat iz Subotice, isti dan je stigao u BG i onda stoji u magacinu 4 dana...
od
0 glasa/ova
Royal express pa ja stvarno ne znam kako bih opisala prevarante koje na kraju moram prijaviti nekoj inspekciji jer vec 15dana mi drze paket u nekom magacinu i svaki dan obecavaju isporuku coveku i nista od toga...Zalosno je sto takvi uopste dobiju papire za rad ako ih uopste i imaju..Najgora posta bezite od njeeee
od
0 glasa/ova
Ubedljivo najgore iskustvo sa kurirskom sluzbom!  "Isporuka isti dan" nije stigla ni posle 3 dana.  Call centar daje polu-informacije, prebacuju sa kolege na kolegu, zvace kurira, javice se, i tako u krug dok ne istekne radno vreme. Kazu - Stize za najdalje sat vremena! - a 24h kasnije jos uvek nije stigla posiljka.

Ovo je skandalozan nivo neprofesionalnosti i ne mogu da verujem da bilo koja ozbiljna kompanija saradjuje sa njima.  

Cekam jako vaznu posiljku za koju je vreme od presudnog znacaja i u soku sam!
od
0 glasa/ova
Neprofesionalni su, treba da cekam 3 dana dok mi ne stigne novac od otkupnine, kurir, ne poznaje mesto pored moje kuce prolazi 5 put i tek 6 put me zove da izadjem,
od
0 glasa/ova
Apsolutno se slažem sa prethodnicima, na žalost.

Poručio sam robu preko Emmi. Trebalo je da stigne u subotu. U subotu se niko nije ni javio da kaže da niko neće doći. Kada sam ih ja pozvao, nisu više radili.

U ponedeljak sam opet proveo ceo dan pored telefona. jedva sam došao do kurira Royal Expressa. najavio je svoj dolazak. kada me je pozvao nisam mogao odmah da mu se javim, pozvao sam ga kroz 15min, više nije dizao slušalicu. Zvao sam Royal Express, njihovi operateri su davali lažne informacije o tome da će me pozvati, da se slučaj razmatra i slično, sve do naveče kada su mi rekli da ne znaju kada mogu da mi isporuče robu... U međuvremenu ih je, (inaće veoma neprijatan za komunikaciju kurir) obavestio da sam ja menjao adresu isporuke, što je potpuna laž.

epilog: 2 izgubljena dana.

Užas užas užas

Nikome ne bih poželeo rad sa Royal Express.
od
0 glasa/ova
Krš firma, krš usluga.

Kol centar daje zatupljene odgovore. Ne znaju okvirno vreme isporuke. Obećaju da će javiti i ne jave. Na novi poziv, idemo izpočetka. Ne mogu da kompletiraju isporuku danas za sutra. Dva identična iskustva u Nišu sa dve pošiljke za dva dana.

Preporuka za izbegavanje.
od
0
Tragično! Užasno! Prevaranti i lopovi svi do jednog!
0 glasa/ova
Rojal najgora firma sto postoji poslao sam pakete  nisu isporucili sada ih molim da mi vrate pakete nazad   vec mesec dana
od
0 glasa/ova

Katastrofa iskustvo. Poslat manji paket iz Sabca u Beograd. Stigla mi juce SMS poruka da ce mi isporuciti robu. Posto me niko nije zvao oko 18h zovem call centar (stopao sam trebalo mi je 8 minuta da dobijem operatera) koji je samo slegnuo ramena i prebacio me na dispecera ciji je broj zvocio 7 minuta i onda se prekinulo. Sledeci dan opet poruka da ce mi biti isporuceno i nista. Pokusao opet da dobijem call centar alisam odustao posle 8 minuta..

pre od

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.

Slična pitanja

0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Mar 9 u Razna iskustva od Jelena G | 130 pregleda
0 glasa/ova
8 odgovora
postavljeno Dec 26, 2018 u Razna iskustva od anonimno | 2,110 pregleda
+1 glas
0 odgovora
+2 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Dec 7, 2013 u Hrana i piće od naca | 1,279 pregleda
231 pitanja
557 odgovora
774 komentara
223 korisnika