+2 ocene
19.4k pregleda
u Razna iskustva od
ponovo tagovano od
Nemojte nikada zvati Royal Express, to je jedna neodgovorna firma.
od
+1
Katastrofalni su !
od
Takodje imam jako losa iskustva... Jako neodgovorni i neprovesionalni.. Nikad nikom nisam negativnu ocenu, ali oni su preterali.
od
Užas... mene zavlacili 11 dana.Šalju me 35km u magacin po paket. Na kraju otkazao. Neljubazni i neodgovorni. Nikad više saradnje sa njima.
od
Royal lopovi meni duzni za posiljku 7500 dinara jos mi nisu isplatili posle 4 meseca
od
A koji su bolji od "Royal express"? Svi su manje-više isti. Meni je "Bex" upropastio pošiljku vrednu 20.000 dinara i nikom ništa, iako je pisan zapisnik. Preko koga poslati, a da ne upropaste pošiljku? Pošta je promenila poslovanje i ne primaju pakete koji u sadržini imaju staklo, odnosno, mnogo lomljivo. Takve predmete traže da budu upakovani u ambalaži od tvrde plastike. Skuplje košta ambalaža, nego ono što je unutra.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

33 odgovora

+1 ocena
od
Nikome ne bih preporucila Royal Express, jako neodgovorna i neprofesionalna firma. Poslala sam preko ove kurirske sluzbe patike, naobicnije patike za fudbal/kopacke, pri tome receno je da ce stici na naznacenu adresu u Beogradu u roku od 2-3 dana zbog drzavnog praznika. Desava se sledeca situacija, ni nakon 11 dana od dana slanja roba nije stigla kupcu na adresu. Svakog drugog dana pozivam Call centar da se informisem o statusu posiljke, sve vreme se javljaju sluzbenice koje govore da je paket kod kolega koji prevoze robu, i ostavljaju me po 15 minuta na vezi dok uspostave kontakt sa vozacem da provere o cemu je rec. Uvek ista prica, ''stici ce danas do kraja radnog vremena, stici ce sutra  do 15h''. Cak se i vade na promenu zone, promenu vozaca, da se razumemo to je jako prometna ulica u Beogradu, i nemoguce je da ne mogu da dostave patike 11 dana. Pocinjem da sumnjam da su paket zagubili i sada vrte razne price i izgovore. Rekla sam da ukoliko sutra ne dostave paket sa patikama kupcu, zelim da mi vrate pa cu da saljem drugom brzom postom. Ovo nema nigde, neprijatno mi je zbog kupaca, uprkos tome sto su jako tolerantni ljudi. NIKOME NE PREPORUCUJEM SLANJE ROYAL EXPRESSOM!!!!
od
U pravu ste. Neodgovorni bezobrazni neljubazni. Na zalost i druge brze poste su slicne. Koga da uzmem za brzu postu? To je pitanje od xxxxx dolara
0 ocene
od
Moje iskustvo do sada a radio sam sa svima, najgori je AKS, prvi dan kada sam zakazao kurira pogresili su mesto , kurir taj dan nije ni dosao"ok, posaljem email da su pogresili , odgovore mi na email da je doslo do greske I da su ispravili, ok sutra je kurir dosao ali zaboravio je stampac onaj mali za racun, pa sam cekao 2 sata da on se vrati po to I donese  mi racun, sutra kada je kurir trebao da isporuci paket opet pogresno mesto, covek morao da ide u magacin po paket I zamislite naplatili su mu za paket tezak 5kg 1660 din, ok bar je paket stigao citav, dan kada su mi trebali da donesu novac niko nije bio, kada sam Ih zvao rekli su da moram da cekam 5 dana da mi donesu moj novac koji je vec uplacen, znaci katastrofa, ovo sto sam sa njima dozioveo nisam sa svim kurirskim sluzbama zajedno za 10 godina.Na kraju su mi doneli novac ,al vec sam bio poceo da sumljam da nista necu dobiti.
0 ocene
od
Treba im zabraniti rad zbog neprofesionalnosti i neodgovornosti!
0 ocene
od
Royal Express?? Obrlate stare i zbunjene osobe i izvuku im vise novca. Konkretno, ko god da je iz navedene firme vozio 18-06-2019 na teritoriji Petrovca na Mlavi, naplatio je sledeci iznos: cena proizvoda + cena dostave + dodatnih 1000 dinara (verovatno za sopstvene potrebe). Apelujem na firme da vode racuna koga zaposljavaju, pogotovo kad su u pitanju kurirske sluzbe, a na primaoce da budu dobro pripremljeni.
0 ocene
od
Royal express najgora sluzba ikada.. ostave broj tel za informacije, kad pozoves nedostupni su... Status posiljke stavljaju kako njima odgovara.... Paket vec treci dan kod njih.. razlog zbog kog nije isporucen" nepoznat primalac", sramota..
0 ocene
od
Jako loša usluga nadao sam se paketu koji krenuo iz beograda još u 1 uvece sad je 6 popodne idalje ga nema.
0 ocene
od
Najgori su! Mi smo poslali paket 1.08. a isporucen je 14.08. , da je pesaka nosio kurir pre bi stigao. I zakinuli nam par otkupa, lopovcine!
od
Najgori su,kasnjenje,neljubaznost,bezobrazluk
0 ocene
od
Royal expres je najgora moguca brza posta
0 ocene
od
Apsolutno najgora kurirska sluzba. Vec dve godine radim sa drugim, a sa Royalom samo dva puta zbog gabaritnog paketa koje drugi nece da nose i oba puta je apsolutni uzas. Prvi put sam mislila desava se ,ali drugi put su uzeli paket danas za sutra,a isporucili su stolicu nakon 5dana i to ostecenu,kupac ih je svakodnevno zvao i lagali su da ce doci tog dana i evo danas je tacno 12 dan od preuzimanja paketa i ja novac jos nisam dobila.....
od
Ja novac nisam dobio ni posle  2 meseca niti uplacuju novac niti da niti daju bilo kakvo objasnjenje (jednostavno su prisvojili novac)
0 ocene
od
Slazem se, izuzetno neodgovorno i neprofesionalno. Call centar za reklamacije samo kaze da su svi operateri zauzeti... Izbegavati u sirokom luku.
0 ocene
od
ponovo prikazano od
22.10.2019 grad Pozarevac po pracenju posiljke u pozarevac je dosla u magacin jos u deset sati od tada pokusavam da kontaktiram kontakt Royal Express 011 7 100 100 na svakih pola sata me drka centrala svi operateri su zauzeti i tako 7-8 puta po sest sedam minuta drkanje i nijednom se nisu javili dzukele NAJGORI SU ZAOBIDJITE IH to su firma koja ce da popusi ja kao jedinka ne znacim im nista ali vidim mlogo nezadovolnih ljudi.
0 ocene
od
ubedljivo najgori,najneljubazniji, dezorganizovNI, NEODGOVORNI!!!!
0 ocene
od
U potpunosti se slazem. Najgori su i treba da se zatvore. Posaljes u cetvrtak,oderu te za postarinu a posiljka stigne na odrrdiste u ponedeljak. Uzas.
0 ocene
od
Uzas, katastrofa, skoro su losi kao Dexpress, koji su ipak sampioni u bednom odnosu prema korisnicima!!!
0 ocene
od
ponovo prikazano od
NAJGORI NJAJGORI NAJGORI NAJGORI NAJGORI NAJGORI NAJGORI NAJGORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
19 odgovora 5.6k pregleda
postavljeno Sep 28, 2018 u Razna iskustva od Miroslav
+2 ocene
67 odgovora 37.9k pregleda
0 ocene
0 odgovora 385 pregleda
0 ocene
0 odgovora 305 pregleda
postavljeno Jun 26, 2019 u Razna iskustva od Mirka
0 ocene
1 odgovor 771 pregleda
postavljeno Dec 10, 2019 u Razna iskustva od Desa
...