Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanje, dajte odgovor ili učestvujte u komentarima.
0 glasa/ova
2,110 pregleda
Nemojte nikada zvati Royal Express, to je jedna neodgovorna firma.
u Razna iskustva od | 2,110 pregleda
   
0
Netacni,najgori

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

8 odgovora

0 glasa/ova
Nikome ne bih preporucila Royal Express, jako neodgovorna i neprofesionalna firma. Poslala sam preko ove kurirske sluzbe patike, naobicnije patike za fudbal/kopacke, pri tome receno je da ce stici na naznacenu adresu u Beogradu u roku od 2-3 dana zbog drzavnog praznika. Desava se sledeca situacija, ni nakon 11 dana od dana slanja roba nije stigla kupcu na adresu. Svakog drugog dana pozivam Call centar da se informisem o statusu posiljke, sve vreme se javljaju sluzbenice koje govore da je paket kod kolega koji prevoze robu, i ostavljaju me po 15 minuta na vezi dok uspostave kontakt sa vozacem da provere o cemu je rec. Uvek ista prica, ''stici ce danas do kraja radnog vremena, stici ce sutra  do 15h''. Cak se i vade na promenu zone, promenu vozaca, da se razumemo to je jako prometna ulica u Beogradu, i nemoguce je da ne mogu da dostave patike 11 dana. Pocinjem da sumnjam da su paket zagubili i sada vrte razne price i izgovore. Rekla sam da ukoliko sutra ne dostave paket sa patikama kupcu, zelim da mi vrate pa cu da saljem drugom brzom postom. Ovo nema nigde, neprijatno mi je zbog kupaca, uprkos tome sto su jako tolerantni ljudi. NIKOME NE PREPORUCUJEM SLANJE ROYAL EXPRESSOM!!!!
od
0
U pravu ste. Neodgovorni bezobrazni neljubazni. Na zalost i druge brze poste su slicne. Koga da uzmem za brzu postu? To je pitanje od xxxxx dolara
0 glasa/ova
Moje iskustvo do sada a radio sam sa svima, najgori je AKS, prvi dan kada sam zakazao kurira pogresili su mesto , kurir taj dan nije ni dosao"ok, posaljem email da su pogresili , odgovore mi na email da je doslo do greske I da su ispravili, ok sutra je kurir dosao ali zaboravio je stampac onaj mali za racun, pa sam cekao 2 sata da on se vrati po to I donese  mi racun, sutra kada je kurir trebao da isporuci paket opet pogresno mesto, covek morao da ide u magacin po paket I zamislite naplatili su mu za paket tezak 5kg 1660 din, ok bar je paket stigao citav, dan kada su mi trebali da donesu novac niko nije bio, kada sam Ih zvao rekli su da moram da cekam 5 dana da mi donesu moj novac koji je vec uplacen, znaci katastrofa, ovo sto sam sa njima dozioveo nisam sa svim kurirskim sluzbama zajedno za 10 godina.Na kraju su mi doneli novac ,al vec sam bio poceo da sumljam da nista necu dobiti.
od
0 glasa/ova
Treba im zabraniti rad zbog neprofesionalnosti i neodgovornosti!
od
0 glasa/ova
Royal Express?? Obrlate stare i zbunjene osobe i izvuku im vise novca. Konkretno, ko god da je iz navedene firme vozio 18-06-2019 na teritoriji Petrovca na Mlavi, naplatio je sledeci iznos: cena proizvoda + cena dostave + dodatnih 1000 dinara (verovatno za sopstvene potrebe). Apelujem na firme da vode racuna koga zaposljavaju, pogotovo kad su u pitanju kurirske sluzbe, a na primaoce da budu dobro pripremljeni.
od
0 glasa/ova
Royal express najgora sluzba ikada.. ostave broj tel za informacije, kad pozoves nedostupni su... Status posiljke stavljaju kako njima odgovara.... Paket vec treci dan kod njih.. razlog zbog kog nije isporucen" nepoznat primalac", sramota..
od
0 glasa/ova
Jako loša usluga nadao sam se paketu koji krenuo iz beograda još u 1 uvece sad je 6 popodne idalje ga nema.
od
0 glasa/ova
Najgori su! Mi smo poslali paket 1.08. a isporucen je 14.08. , da je pesaka nosio kurir pre bi stigao. I zakinuli nam par otkupa, lopovcine!
od
0
Najgori su,kasnjenje,neljubaznost,bezobrazluk
0 glasa/ova
Royal expres je najgora moguca brza posta
od

Sva iskustva na jednom mestu


Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Zato nam pošaljite vaš sajt za razmenu linkova. Hvala.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
postavljeno Mar 20 u Razna iskustva od Stanković Žofia | 179 pregleda
+1 glas
8 odgovora
postavljeno Sep 28, 2018 u Razna iskustva od Miroslav | 1,868 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Mar 9 u Razna iskustva od Jelena G | 130 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Mar 9 u Razna iskustva od anonimno | 104 pregleda
231 pitanja
557 odgovora
774 komentara
223 korisnika