+1 ocena
729 pregleda
u Saobraćaj od

 Konačno, i ja sam položio i dobio dozvolu. Moram da priznam da je za mene ovo velika stvar, jer sam vožnju već jednom pao. Tada sam bio prijavljen u jednu auto školu na Karaburmi, ali mi jednostavno to nije leglo. Onda sam našao auto školu Stop Line.

Moje zadovoljstvo ovom školom je veliko. Razlog tome je što mi je omogućeno da učim u prijatnoj atmosferi, bilo da je u pitanju teorija ili praksa. Zapravo, ono što je totalno drugačije u ovoj auto školi jeste to što su zaposleni zaista ljubazni.

Upis u auto školu

Upis je prošao nekako školski. Obavio sam to u autoškoli, ali je moguće i upisati se online, što je zaista super. Ipak, ja imam neku skepsu prema prijavljivanju online, pa sam se ipak odlučio za tradicionalni način.

Prlikom upisivanja sve je bilo brzo i jednostavno. Od starta, prijatnost osoblja mi je ulila poverenje da ovo neće biti kao na Karaburmi. Brže nego što sam očekivao, došao je dan da krenem na teoretsku nastavu. 

Teorijska nastava i polaganje

Srećom, teorijska nastava je podeljena u jasne celine i moguće je pohađanje časova i prepodne kao i popodne. Tako, mogao sam da se uskladim sa radnim vremenom na poslu i stignem da na vreme poslušam sve časove. Opet, moram zaista da pohvalim predavače, jer lično meni je najbitnije da mogu da učim u opuštenoj atmosferi i uz podršku predavača. To smo i dobili, plus smo dobili i besplatnu knjigu na korišćenje. Ono što mi se posebno svidelo jeste to što su nas od početka učili da budemo odgovorni u vožnji, jer bi to trebala da bude osnovna misija svake auto škole.

Uskoro, polagao sam teoretski ispit koji je ključan da bih mogao da počnem sa praktičnom nastavom. Naravno, položio sam.

Praktična vožnja i opet oduševljenje

Doduše, osećao sam veliku tenziju kada je trebalo da krenemo sa praktičnom vožnjom. Ono što me je najviše odbilo na Karaburmi jeste to što je instruktor bio nestrpljiv, pa zato i neprijatan. Ovde je bilo sasvim suprotno. Na raspologanju sam imao instruktorku koja me je provela kroz sve elemente vožnje automobila. Čak mi ni oni prvi časovi gde se uče same osnove nisu bile dosadne. Nisam ni osetio da je vreme prošlo, i pre nego što sam i primetio došlo je vreme za ispit.

Koliko sam samo bio nervozan na dan polaganja. Moje prethodno iskustvo me je progonilo. Plašio sam se da ću ponovo omanuti. Ipak, pozitivno iskustvo sa novom auto školom i novim instruktorima mi je pomoglo da pobedim taj osećaj u stomaku i sednem u automobil za konačni ispit.

Dobio sam zadatak i odvozao šta se od mene očekivalo. Kada sam seo u kola instruktorka me je ohrabrila i smirila. Nisam mogao da sakrijem da sam bio nervozan, ali posle svih tih vežbi i njenog strpljenja, odvozao sam to. Kada je bilo gotovo rekla mi je da ne brinem, da sam bio dobar i da sačekam malo. Uskoro sam saznao da ću dobiti vozačku dozvolu - da sam položio vozački ispit!

Samu dozvolu sam dobio nekih nedelju dana kasnije i od tada mogu da vozim. Za auto školu Stop Line imam samo reči hvale i svakome bih preporučio da dođu tu da polažu. Njihovo strpljenje i ažurnost je most do vašeg uživanja u vožnji.

 

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
Preferiram starije instruktore vožnje. Strpljenje i miran pristup kandidatu, novom vozaču je od preudnog značaja kako će novi vozač prihvatiti činjenicu da u saobraćaju postoje u određenom broju totalne budaletine i arhi duduci za vožnju ali da postoji i većina korektnih i profi . Zbog ****** ne treba odustajati, treba im se podsmevati i upravo su oni uzor i primer kako ne treba voziti To se na žalost ne može iskusiti u toku polaganja vozačkog ispita ali kasnije u praksi će se naći svakodnevno neko ko će vas provocirati i nervirati u vožnji ... a tada treba biti jako kul, jako smiren i ne padati na seljačke fore. Čuo sam za pšomenutu auto školu, hvale je mnogi. Srećna vožnja !

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 353 pregleda
postavljeno Apr 23, 2023 u Bolesti od Andriela
+1 ocena
4 odgovora 622 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 483 pregleda
postavljeno Dec 21, 2019 u Razna iskustva od anonimno
0 ocene
2 odgovora 15.4k pregleda
0 ocene
2 odgovora 433 pregleda
postavljeno Jul 27, 2022 u Saveti od Duda
...