0 ocene
85 pregleda
u Domovi zdravlja od
U poslednjih par dana stalno pratim vesti u vezi Korone. Članovi kriznog štaba su non-stop konfuzni. Danas čitam da doktor Kon kaže da za vikend ostanemo kod kuće i ne idemo na mestima gde možemo da se zarazima. Meni nikako nije jasno koja su to mesta ? Takođe, i pored brojnih apela, ja nosim masku sve vreme, perm ruke, stalno koristim alkohol za dezinfekciju ad-hok. Naravno, ne plašim se ai  sve mi je već dosadilo.Ako svakog dana 300 puta čuješ vest o koroni, pa jbt, ti ne možeš da živiš normalno.

Sigurno da nije svejedno i da je virus nezgodan ali da li je moguće da naši kvazi stručnjaci za viruse toliko baš nemaju pojma o tome  i stalno plaše narod ? Aman ljudi, ako su kritična mesta kafići - zatvorite kafiće. Ako se virus širi po kafanama, zatvorite sve kafane. Ako se virus širi na mestima kao što su teretane, zatvoriti teretane i fitnes centre. Da li će Srbija da propadne ako se zatvore sva ta mesta gde se virus širi ? I da li se on uopšte tu nalazi ?

Da li je ok da naši epidemiolozi izađu sa stavom i preporukom koja su to tačno mesta gde se virus najčešće nalazi ? To bi mnogo značilo ljudima a ne da nagađamo svi gde može virus da se sakrije ili još gore, postoje super prenosioci koji to rade super, bolje nego bilo koja teretana ili nargila kafić ?

Svejedno ... ja i dalje verujem u struku i oko sebe imam primere ljudi koji su nagrabusili zbog korone. Zaštita od korone jeste vakcina koja će stići verovatno u dogledno vreme. Do tada se moramo sačuvati max. Covid 19 je vrlo nezgodan virus ali se može pobediti.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
4 odgovora 523 pregleda
...