0 ocene
259 pregleda
u Domovi zdravlja od
U poslednjih par dana stalno pratim vesti u vezi Korone. Članovi kriznog štaba su non-stop konfuzni. Danas čitam da doktor Kon kaže da za vikend ostanemo kod kuće i ne idemo na mestima gde možemo da se zarazima. Meni nikako nije jasno koja su to mesta ? Takođe, i pored brojnih apela, ja nosim masku sve vreme, perm ruke, stalno koristim alkohol za dezinfekciju ad-hok. Naravno, ne plašim se ai  sve mi je već dosadilo.Ako svakog dana 300 puta čuješ vest o koroni, pa jbt, ti ne možeš da živiš normalno.

Sigurno da nije svejedno i da je virus nezgodan ali da li je moguće da naši kvazi stručnjaci za viruse toliko baš nemaju pojma o tome  i stalno plaše narod ? Aman ljudi, ako su kritična mesta kafići - zatvorite kafiće. Ako se virus širi po kafanama, zatvorite sve kafane. Ako se virus širi na mestima kao što su teretane, zatvoriti teretane i fitnes centre. Da li će Srbija da propadne ako se zatvore sva ta mesta gde se virus širi ? I da li se on uopšte tu nalazi ?

Da li je ok da naši epidemiolozi izađu sa stavom i preporukom koja su to tačno mesta gde se virus najčešće nalazi ? To bi mnogo značilo ljudima a ne da nagađamo svi gde može virus da se sakrije ili još gore, postoje super prenosioci koji to rade super, bolje nego bilo koja teretana ili nargila kafić ?

Svejedno ... ja i dalje verujem u struku i oko sebe imam primere ljudi koji su nagrabusili zbog korone. Zaštita od korone jeste vakcina koja će stići verovatno u dogledno vreme. Do tada se moramo sačuvati max. Covid 19 je vrlo nezgodan virus ali se može pobediti.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
9 odgovora 1.7k pregleda
+1 ocena
4 odgovora 1.0k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 351 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 256 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 296 pregleda
...