Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
7 pregleda 1 0

Kao da živimo u Dubaiu a na u faking Srbiji ... dostava hrane u Beogradu košta koliko i hrana !!!

Mislim na brzu hranu koju možete na svakom koraku naći ali ako se vrši obmana kupca preko sajta ili preko flajera onda to zaista nije ukusno. Odavno sam rekao sebi da je najbolje lično da se preuzme i odmah pojede ali jednostavno, nekada nisam baš u mogućnosti pa posegnem za dostavom ... i onda Guglam. Naiđem na brdo sajtova koji nude fast food

I najgore od svega je što su se svi izbezobrazili po tom pitanju. Kopiraju jedni od druge a guraju fazon da mi na biciklu dovezu hladno i neukusno ... grozno! Ne zanima me da li je Woltaren ili donesi i kurirko ... neka pošalju i PostExpress-om ako treba ali želim da dobijem hranu koju ne moram da podgrevam ako već plaćam dostavu.

Cena hrane

Cene su manje više tu, skoro iste. Nema tu neke velike razlike u ceni ali da bi bilo fer i korektno, mora se znati cena sa dostavom a ne da mi se naknadno naplaćuje.

Primeri sa dostavom hrane iz iskustva

Recimo, zovem neku novootvorenu piceriju  "Deda Pone" na Zvezdari ... kažu ne može dostava, morate preko "donesi.com". NA flajeru koji su mi dali nigde ne piše da ide preko te dostave već lično i njihov telefon. Gazda nije tu navodno ... Med  i mleko su bili u startu, kad su pomsilili da će osvojiti celu Zvezdaru ali ništa.

Zovem dalje, Kiklop roštilj i palačinke u Batutovoj radi dostavu za narudžbinu preko 700 din. Njihov potrčko na motoru vozi hranu i uglavnom se ohladi dok je donese ... užas je jesti hladan giros, palačinku, picu ... bilo šta. Ali su oni ipak ok i rade lepo, hrana im je super.

Neki roštilj "Bul Bul kod Gradske bolnice", oni naplaćuju dostavu 50 dinara preko na narudžbinu bilo da je 500 din, 2000 din ... 5000 din.

Što je najjače, niko od navedenih ti ne daje račun. Nije mi jasno kako i zašto ali eto, ima prostora tu za zezanje i muljažu a nikako da dokažeš šta si pojeo i kod koga ako ti slučajno pripadne muka.

Jedino gde mi nisu nikad naplatili je "Botako" i nikada nisu naplatili dostavu i brzo stigne. Račun je tu u kutiji, sve po propisu.

Ne znam kakva su vaša iskustva ali moje iskustvo je loše i upravo sam čuo od drugara da je i on dobio hladnu pastu iz neke picerije na Bulevaru ?

u Hrana i piće od | 7 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Jul 19, 2018 u Turističke agencije od anonimno | 326 pregleda
+1 glas
3 odgovora
+2 glasa/ova
3 odgovora
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Jul 8, 2017 u Muzika i instrumenti od Danilo | 204 pregleda
294 pitanja
767 odgovora
854 komentara
213 korisnika