+1 ocena
288 pregleda
u Razna iskustva od
ponovo tagovano od
Moja komšinica mlađa žena, već danima kašlje. Pitam je “šta ti je” i kaže da ne zna ali ili reaguje na promenu toplo-hladno vreme jer ima hronični sinuzitis. Međutim, znam da takav suvi kašalj nije dobar znak. Odvezao je sanitet juče u bolnicu navodno da ima koronu i digla se tu frka jer smo se videle skoro a i predsednica je kućnog saveta pa se često viđa sa svima.

Negativan korona test. Žena kaže da su joj noge teške, da ima bol u nogama i leđima. Boli je u predelu cela i curi joj iz nosa stalno sekret. Slina je bela ili žućkasto zelenkaste boje. Temperaturu je imala samo kratko 37.7-38 ali je bez lekova uspela da je preko noći obori.

Vakcinisala se kineskom vakcinom i revakcinisala.

Otpuštena je danas hvala Bogu kuci uz terapuju za akutni sinuzitis - to je prepisao pulmolog.

Dakle, nije bas sve cim se nakasljes ili kines korona. Nije korona ni kad dobijes temperaturu. Korona nije ni kada bas mislis da jeste jer simptomi 100% ukazuju na covid-19.

Prehlada je nesto sto je najcesci problem u jesen a grip krece da gvata na zimu.

Preventiva protiv prehlade, gripa pa i korone jeste recept travara Jovana:

U pola kilograma livadskog meda ubaci se 30 gr u avanu samlevenog belog luka, 30 grama samlevenog djumbira, 30 grama samleveni ren i 100 grama guščije masti. To se sve lepo sjedini i uzima često svakodnevno u toku jeseni i zime. Takav melem za pluća deluje kao odličan lek protiv bronhitisa i sinuzitisa.

Postoje i odlične kapi kao tinktura koje proizvodi Devera farm Ždeglovo. To je baš dobra alternativa skupim lekovima i iskustva korisnika su pokazala da kapi protiv sekreta i za iskašljavanje ili protiv kašlja deluju brzo, štite od recidiva i dugoročno podstiču imunitet.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
0 odgovora 252 pregleda
0 ocene
9 odgovora 1.7k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 347 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 3.9k pregleda
+2 ocene
6 odgovora 29.4k pregleda
postavljeno Jan 5, 2017 u Razna iskustva od Rade
...