+1 ocena
437 pregleda
u Kladionice od
Zdravo svima ... postavljam ovaj tekst u kategoriji "kladionice" jer smatram da vasi administratori slobodno mogu da je otvore ako imamo u vidu broj kladionica po kvadratnom metru u Beogradu.

Loto volim i nije mi žao što sam do sada za mojih 55 godina osvojio svega jednu peticu i dve trojke ... igram i dalje.

Elem, nije mi ideja niti zamisao da pišem o klađenju jer to je sasvim ok, ali imam jednu dilemu i stalno se pitan jedno te isto: Natočim 15 litara goriva na NIS pumpi, dobijem račun i kod i pošaljem ga na sms. Kod je prihvaćen ... a šta dalje ? Gde proveravam da li sam dobio nagradu ? Na NIS sajtu, to jest sajtu gazproma ... hmmm e to je malo teško da se pronađe. Pa da li se dobitnici predstavljaju tabelarno u takvom izdanju da niko od nas ne može da se pronađe na tabeli ? A pazite, ima u tabeli i nekih dobitnika koji moraju da pozovu kako bi im se nagrada uručila ... pa kako ? Kao da smo mi koji smo dobili već dobro obavešteni o dobitku. Ehh ... kamo sreće ali pusti snovi i nadanje je nešto što je za nas srbe premija...

Verujem da je svima vama koji točite gorivo kod NIS-.a jasno da je nagradna igra malo sumnjiva. Ne kažem da je prevara već da je smunjiv način na koji se sve to obavlja. Da ne ispadnem sad i ja uzbunjivač ali imam neke sumnje u regularnost nagradne igre jer kroz par meseci unazad dolazim do veoma groznih podataka. Sada se u tu igru uključuje, barem sudeći po reklamama i MOL

Prvo i prvo, pravila su pravila i treba da se poštuju. Pošto sam radio na TV znam kako i ko dobija nagrade, i kada se razmisli o toj stvari onda mi je jasno je stvar vrlo kompleksna kod nas u Srbiji. Nema poštene igre, nema nagradne igre - ama baš ni jedna nagradna igra nije fer i niko ništa ne dobija, odnosno, dobija samo taj koji je nju i izmislio.

Da li osporavam nagradnu igru konkretno kod nas, pa ne baš ... to mora da postoji i narodu je neophodno da ima mogućnost da se kladi, da priželjkuje poklon ... iako nikada nije upoznao deda mraza lično a  da on ne bude pravi deda mraz ... verovanje u njega je ipak nešto što se ne dovodi u pitanje.

Poslao sam preko 175 poruka u roku od dva meseca obzirom da za potrebe firme koristimo više firminih automobila ... ni jedna nagrada nije osvojena ... ali imena kao što su  Aljoša Tož, Milena Paš, Vrčin Mukač, Aca Guzenger, Marko čukalj, Tibor Tot, Almenhida Zvrk ... to su dobitnici ... pa srećno dalje u takvim nagradnim igrama. :). Naravno, sve ovo bi moglo da bude i šala za novu 2020 godinu pa srećno svima !

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
selektovano od
 
Najbolji odgovor
Ja dnevno prelazim od Grocke do Beograda i nazad oko 60 km. Vozim auto koji je ekonomičan i moja mesečna računica izgleda ovako: 24 radna dana x 60 km iznosi 1440 km. Prosečna potrošnja je oko 6.5 L/100Km i onda dolazim do racunice prosto 93.6 litara. Zbog guzve i svega potrošnja raste i izađem na nekih 120 litara mesečno. Dakle. točim gorivo isključivo na NIS pumpi u Grockoj i šaljem 8 kodova mesečno već tri meseca unazad i ništa ... obićna obmana i zavaravanje po meni ali ajde, neka bude to kao fora ... neka se neko javi ko je dobio pun rezervoar ili fiat nov auto ... sa bilo kakvim dokazom o tome pa da poverujem ;)

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 503 pregleda
+2 ocene
1 odgovor 1.3k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 579 pregleda
postavljeno Jul 8, 2017 u Muzika i instrumenti od Danilo
+1 ocena
0 odgovora 1.3k pregleda
...