+1 ocena
246 pregleda
u Knjige od

Preko Delfija sam narucivao knjige do sada dva puta, oba puta identicna prica, pocecu od druge. Narucio sam 11 knjiga sa njohovog sajta 7.11.2021, stize mejl taj dan da ce obraditi pociljku sledeceg dana u toku radnog vremena, 8.11. u petak stize mejl kako je narudzbina obradjena i da ce stici u tri odvojena paketa u narednih 2 do 5 radna dana od 8 do 15 sati. U nedelju desetog zvoni meni telefon, javlja se zena koja javlja kako ce mi ipak u ponedeljak isporuciti posiljke, vec mi je bilo bezveze jer onda moram da menjam slobodno za ponedeljak ali sam se ipak slozio, dolazi danas ponedeljak, ja cekam jer sam imao iskustva da vole njihovi dostavljaci vole da dolaze u svako doba bez javljanja. Oko 15 sati vec se nerviram jer dostavljaca jos uvek nema, kad zvoni telefon u 15:20 i to prekida iste sekunde, mislim se mozda zove sa privatnog broja pa ne zeli da trosi kredit i zovnem ga nazad kad on prekide, nista tako par minuta kad se ponovi ista situacija gde vec vidim sta ce uraditi pa ga zovem uzastopno par puta i nista. Oko 16:00 pozovem ga opet i tu se javi covek koji pocne da me ubedjuje da je on ustvari zvonio meni na vrata i da mu se nisam javljao 15 minuta pa je otisao dalje i kako ce svratiti tek sutra i to mozda, naravno ne zna u koliko sati. Uz bex dostavu definitivno naj nadrkaniji dostavljaci ikada!

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

0 ocene
od
Imam lose iskustvo sa Delfijem jer su mi slali preko AKS-a ... knjiga je trebala biti poklon za rodjendan. Navodno je Delfi poslao ali iz AKS-a kažu da se ja nisam javila kad su me zvali pa su vratili posiljku. Debilizam nevidjeni. Ne ljutim se na nikoga ali vise necu da kupujem nista od njih i gotova stvar.
0 ocene
od
Da potvrdim da slabo rade dostavu. Ja sam na kraju sam otišao da preuzmem knjigu u knjižari. Čekao sam 5 dana, više nisam hteo.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
2 odgovora 673 pregleda
postavljeno Feb 9, 2021 u Ishrana od Milan
+1 ocena
2 odgovora 764 pregleda
0 ocene
16 odgovora 34.6k pregleda
...