0 ocene
565 pregleda
u Foto od

Poštovani, zanima me foto blic, zapravo da li je tačno da foto blic traje 10.000 škljocanja. Kupio sam novi Canon EOS 600D fotoaparat (18 mega piskela, full hd video zapis,  i po svemu sudeći on radi vrhunske fotografije.

Obzirom da sam emotivno vezan za Canon foto aparati serija od nastanka, molim vas za odgovor da li je za ovu vrstu aparata za slikanje i dalje granica tih deset hiljada kliktanja,

Da li se zna koji je optimalni broj fotografija koje može da napravi ovaj aparat ? Dakle, blic foto toliko i toliko maksimalno iz iskustva i koji servis fotoaparata u Beogradu radi profesionalno Canon photo ... ? Hvala

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 ocene
od
Škljocaj brate i ne brini za broj bliceva ... u nekom momentu će oslabiti blickanje-možda ali servis fotoaparata to popravi začas. Ne znam za taj limit u vezi slikanja, mada je ranije bilo priče da svaki fotoaparat može toliko i toliko slika da napravi ... ne znam. Ja imam nižu klasu Canon-a u odnosu na tvoj i evo već 5 godina slika i to samo tako ... bez popravke!

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

362 pitanja

972 odgovora

940 komentara

220 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
1 odgovor 1.0k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 4.4k pregleda
postavljeno Sep 29, 2022 u Grejanje od eonenergy
+1 ocena
1 odgovor 338 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 456 pregleda
+1 ocena
3 odgovora 492 pregleda
...