Uslovi korišćenja

USLOVI, PRAVA I OBAVEZE


MOJE ISKUSTVO
Saglasni ste da će te koristiti ovaj sajt samo u zakonskim okvirima. Ne smete koristiti ovaj sajt za:

- Slanje, objavljivanje ili korišćenje materijala koji su agresivni , uvredljivi, klevetnički, nedolični, nepristojni, preteći ili nezakoniti i koji krše autorska prava, poverljivost, privatnost i druga prava.

- Širenje lančanih pisama, spamova, neželjene pošte ili za štetno i zlonamerno ponašanje koje izazivа ili može izazvati štetu, uznemiravanje, neprijatnosti ili nepotreban strah prilikom korišćenja ovog sajta.

Ne smete zaobići niti pokušati da zaobiđete mere bezbednosti ili pokušati da izmenite sadržaj sajta osim ako to nije naročito dozvoljeno.

Sadržaj na ovom sajtu služi isključivo u cilju normalne pisane komunikacije i interakcije između posetilaca. Vlasnici članaka moraju biti potpisani. Morate biti vlasnik svog članka a ako želite da na ovom sajtu postavite tuđe tekstove, slike i video snimke, morate od autora tražiti dozvolu. Mi ne garantujemo vlasništvo nad člancima koje postavljate. Ukoliko autor od nas pisanim putem - dokazom, zatraži da se određeni sadržaj ukloni, učinićemo to bez predhodnog obaveštenja objavljivača.

Strogo je zabranjeno kopiranje sadržaja sa sajta "MOJEISKUSTVO.COM" i postavljanje na drugim sajtovima, forumima, blogovima. Za bilo koji vid saradnje ili preuzimanja tekstova i slika morate imati našu pisanu dozvolu.

Zadržavamo pravo da isključimo i prijavim nadležnim organima MUP-a Srbije određene korisnike sa foruma kao i damo uvid u osnovne podatke o njima ukoliko isti zloupotrebljavaju sajt (što podrazumeva pre svega hakerisanje, prevare ili širenje računarskih virusa) kao i bilo koji vid prevare ili maltretiranja, podvođenja, obanjivanja osoba na sajtu. Takođe možemo napraviti izmene na sajtu bez prethodnog obaveštenja, a ovo može podrazumevati i zaustavljanje rada sajta u bilo koje vreme.

U interesu svih korisnika sarađivaćemo sa inspektorima i organima nadležnim za suzbijanje kriminalnih aktivnosti i povrede sistema i mreže. Svaka kriminalna aktivnost na forumu, na koju nam ukažu članovi ili posetioci biće dostupna zakonskim organima RS.

Administratori neće biti odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu ili drugu štetu nastalu korišćenjem ovog sajta ili drugih linkovanih sajtova. Jednostavno, mi se ograničavamo od bil kakve odgovornosti koja proistekne namerno od strane članova.

Zvanični sajt MOJE ISKUSTVO može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Linkovani sajtovi nisu pod kontrolom MOJE ISKUSTVO и MOJE ISKUSTVO forum nije odgovoran za njihov sadržaj (uključujući, bez ograničenja, sve linkove koje sadrži linkovani sajt, ili sve izmene i unošenja novih verzija linkovanih sajtova). MOJE ISKUSTVO forum nije odgovoran za bilo којi oblik prenosa primljenog sadržaja sa drugog linkovanog sajtа. MOJE ISKUSTVO obezbeđuje ove linkove korisnicima samo kao pogodnost, tako da postavljanje ovih linkova na zvaničnom sajtu MOJE ISKUSTVO ne podrazumeva udruživanja sajta MOJE ISKUSTVO sa njihovim operaterima.

Možete pogledati, kopirati ili odštampati strane sa ovog sajta isključivo za lične, nekomercijalne svrhe. U suprotnom ne možete koristiti, modifikovati, kopirati, štampati, prikazati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati informacije sa ovog sajta bez izričite dozvole adminstratora. Administrator može bilo kad, bez prethodne najave, da napravi izmene na sajtu.
Informacije na ovom sajtu mogu da sadrže tehničke ili tipografske greške. Informacije mogu biti promenje ili ažurirane bez prethodne najave.

Sadržaj na sajtu

Postoji blaga cenzura pitanja i odgovora na sajtu u smislu provere teksta na razne oblike kršenja uslova sajta. Ne proveravamo autore i njihove potpise. Sadržaj mora biti čist, kulturan, nikako uvredljiv ili omalovažavajući. Iznošenje stavova o nečemu mora biti konkretno i pedantno. Za vaš tekst na sajtu odgovarate lično VI. Sve što budete napisali, morate stajati iza toga i zato ste u obavezi da prihvatite ovakve naše uslove. U suprotnom, snosite sve posledice koje mogu da proisteknu iz vašeg pisanja.Upotreba reči kao što su (lopovi, prevaranti, stoka, govna, i bilo koja druga pogrdna reč automatski povlači za sobom gašenje vašeg naloga, bilo da ste običan član, ili moderator. Jednostavno, nije dozvoljeno vređanje niti iznošenje mržnje rečima na ovom poratlu! Mnogi tekstovi su u visu saveta, pa Vas molimo da svoje savete potpišete a onaj ko želi da primeni nešto iz bilo kog saveta uradiće to na svoju ličnu odgovornost !

MOJEISKUSTVO ne podstiče posetioce na primenu i isprobavanje tuđih iskustava i saveta. Budite krajnje obazrivi i proverite uvek tuđe savete sa još nekim.

Sigurnost i praćenje podataka

Zvanični sajt MOJE ISKUSTVO pored pomenutih stavki u Politici privatnosti zadržava pravo da sakuplja sledeće informacije o svojim korisnicima:
- Ime domena sa kog je pristupljeno sajtu
- Datum i vreme pristupa sajtu
- Adresa (takođe poznata kao URL adresa) sa koje je kliknuto pristupljeno na link za pristup sajtu MOJEISKUSTVO.COM

U cilju sigurnosti sajta, sav saobraćaj na mreži se prati kako bi se identifikovali neovašćeni pokušaji postavljanja ili promene informacija kao i pokušaji kriminalnih aktivnosti. Navigacijske informacije mogu da se koriste za dobijanje podataka u istragama lica ovlašćenih za sprovođenje zakona i na osnovu zahteva pravnog postupka.
MOJE ISKUSTVO

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

228 korisnika

...