+1 ocena
7.2k pregleda
u Servis računara od
izmenjeno od

Poštovani, tražim dobar laptop servis u Beogradu koji ne mora i ne treba da bude ovlašćen za moje laptop-ove Asus i Lenovo kao i tablet od dece Acer u stvari jedan je Apple, ali da me ne gledaju popreko i u fazonu "super što ste nam došli" ... mi baš takve kao što ste vi i čekamo ...

Preporuka za servis računara, laptopova i servis mobilnih telefona u Beogradu:

SERVIS RAČUNARA BEOGRAD

LAPTOP SERVIS BEOGRAD

Pozovite 064/242-60-60

instalacija sistema Windows 10, Linux, MAC, Android, iOS, popravka laptopa, servis mobilnih telefona (iphone servis, Samsung ...), instaliranje programa Adobe, Photoshop, AutoCad,  Corel, Office, brisanje virusa, čišćenje laptopa, popravka matične ploče ... itd.


Naime, imam loše iskustvo sa određenimm servisom na Novom Beogradu koji je mesec dana moj laptop popravljao i na kraju sam platio dijagnostiku 3000 dinara a laptop i dalje ne radi. Sve je na papiru napisano šta je problem ali da li je u redu da se plati tolika cena za čekanje na odgovor šta je sa laptopom ?

Odneo sam laptop na Zelenom vencu pošto mi je u Google pretrazi njihov sajt izašao prvi medju ponudjenima i oni su mi rekli da je prethodni laptop servis nešto popravljao i da oni ne mogu da pomognu a da imam opciju da zamenim matičnu ploču po ceni - cena matične ploče za laptop je sitnica 150 evra.

Naravno nisam pristao na popravku i platio dijagnostiku 800 dinara. Iako je na sajtu pisalo "dijagnostika besplatna"., ali samo ako laptop popravljate kod nas.

Sad se pitam, da li uopšte u ovom gradu postoji laptop servis koji može da popravi laptop, ne da radi samo naplatu dijagnoze kao neki doktori nego da uzme laptop, popravi i kaže cena popravke je tolika, vremenski mesec dana ili jedan dan nebitno ... da ne lutam gradom i da me zezaju kojekakvi serviseri i laptop stručnjaci koji su juče počeli da saznaju šta je laptop ?

Hvala na korisnim iskustvima jer je moje iskustva zaista loše po pitanju laptop servisa.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

30 odgovora

0 ocene
od

Kupila sam laptop prema preporuci sa sajta Popravka računara u prodavnici WinWin i nisam se pokajala - iako laptop nije imao operativni sistem i nije konfigurisan za rad kako meni treba, ja sam se obratila gospodi u servisu na 0642426060 i veoma sam prijatno iznenađena najpre pristupom a zatim i uslugom - za mene kao laika je sve ovo novina i zato ocena za ovaj servis na zvezdari jeste čista desetka - najbolji servis računara i laptopova u Beogradu.

0 ocene
od
Evo i mog iskustva. Pišem iz Zaječara i mogu vam reći da ni ovde nema ama baš nikakvih majstora za kompjutere. Nosio sam jedan desktop na popravku u obližnji servis računara, kažu napajanje, zamene i naplate i posle dva dana opet isto. Kažu matičnma ploča a ne može da se popravi. Poslao sam matičnu ploču preko Pošte u Beograd i popravljena je. Problem sam imao i na laptopu koji neće da digne sistem, odnesem ga u drugi servis kao navodno najbolji u  Zaječaru ali oni ne mogu da spasu podatke, kažu hard disk je problem, ne isplati se. Opet pošaljem laptop u Beograd u isti laptop servis i poprave ga, problem je bio windows a ne hard disk. Da ne kažem koliko sam srećan što je sve završeno za 4 dana od momenta kada sam poslao i kada su mi nazad poslali popravljeni laptop.

Nema više ko ovde da popravi bilo šta, svi dobri majstori su otišli iz Zaječara nažalost. Šta drugo da kažem ?
0 ocene
od
Da li znate koji servis u Beogradu vrsi popravke igrackih konzola, konkretno Sony ps4 ? Zvao sam par servisa racunara i upucuju me svi u Novi Sad jer navodno tamo postoje bas za ps4 serviseri ?
od (14.6k poena)

Game Centar Novi Sad radi sve vrste popravke na PS4 i ostalim igračkim konzolama. Imaju odličan servis i veliko poverenje kod klijenata.

0 ocene
od
Imao sam problem sa šarkama na laptopu i kućište se polomilo i odvajala se plastika oko ekrana. Našao sam na internetu preko Gugla ovaj servis Popravka računara u Dimitrija Tucovića 128 i rešili su mi problem plus što sam odneo stari Samsung kome je matična ploča bila crkla a oni su je popravili i to veoma povoljno. iPhone 6s mi je pao i polomio se samo touch a ne i ekran i to su uspeli da srede. Pošto sam iz Mladenovca, uzeli su moje računare brže i rešili sve po dogovoru. Sve preoporuke za ovaj servis laptop računara i mobilnih telefona!
0 ocene
od
Ja sam ostavio laptop van garancije u neposistem doktori za komp,zbog konektora koji je vidno bio ostecen i hteo sam samo da se to zameni. Nisu me zvali 15 dana, onda ja zovem i kazu ceka se deo porucen iz Amerike jer je Dell u pitanju. Ok. Prošlo je tačno 3 meseca kada sam se vratio s puta i otišao kod njih da vidim jel gotov laptop. Nije. Mora da se popravi palmreset prvo pa tek onda dc konektor, a sumnja se na matičnu ploču a stručnjak za dell doktor je bolestan ... uzeo sam naravno laptop i platio 2000 din dijagnostiku - ****** čovek. Hteo sam da mi zamene konektor za punjač pa dal radi ili ne briga me, ne bih ulagao dalje. Ne, ne može tako kako ja hoću. Za izbegavanje su ti ovlaščeni navodno servisi, svi baš svi. Uzgred, kada sam izlazio iz servisa, priđe mi čovek koji puši vani a bio je unutra dok smo pričali - valjda serviser i kaže, u poverenju da vam kažem, taj vaš laptop nije ni pipnut od kad ste ga doneli. Dakle, šta da kažem dalje?  Popravka fenova, pegli, televizora i svega ostalog koliko sam video im je specijalnost ali laptopovi i kompjuteri nešto baš i ne.
0 ocene
od
Razumeo sam jedino da nepo sistem kao ovlašćeni servis ne bi smeo da radi popravke matične ploče a kod mene je bio slučaj da su me zavlačili mesec dana i na kraju sam odustao od popravke jer su mi rekli da mora da se menja cela ploča a košta boga oca. Naravno, na ebay sam pronašao ploču za laptop 3x jeftinije, poručio i kada je stigla odneo u ne-ovlasceni servis i sad imam laptop koji radi.Nema ovo veze sa prethodnom pricom ... ko se kako snadje.
0 ocene
od
www.pcklinika.rs
0 ocene
od
Prosto je neverovatno da odneseš laptop na čišćenje od virusa a da ti servis pokvari lp. Tako loše iskustvo imam sa laptop ekspert-ima :(. Od sad ću dva puta razmisliti pre nego što odem u bilo koji servis.
0 ocene
od
I u ovo loše vreme korona virusa uspeli su da mi srede komp - profesionalci nema šta. Preuzet laptop, popravljen i vraćen u top stanju ! Sve proporuke za laptop servis bgd.
+1 ocena
od
Tri računara smo odneli na popravku u servis koji se zove "Popravka računara" ... ilti Laptop servis Beograd, u Dimitrija Tucovića 128 ... sve su nam sredili perfektno. Firma je zadovoljna uslugom ... ja sam kao agent takođe zadovoljan jer sam izabrao dobar servis. Usput smo rešili još neke probleme ... a i moj iPhone X je popravljen ... preporuka! Hvala.
+1 ocena
od

Ima jedan servis računara koji bih nazvala "utopija PC ili totalna dezintegracija" ... Novi Beograd je u pitanju pa ću Deki da vam napišem na PM jednu anegdotu vezanu za njih ... inače su opasni KOMP-jutraši laugh

–1 ocena
od

Provereno odličan laptop servis...

Nalaze se u TC Konjarnik, Ustanička 189.

Možete da pogledate sve informacije na njihovom web sajtu: https://asembler.rs

Inače svaki "majstor" ima neke svoje metode rada, ali većina gugla kvarove na net-u. Na žalost to je istina. 

0 ocene
od

Polomljene šarke, kućište laptopa se raspada, maska oko ekrana pukla ...nosio samna par mesta i gledaju i studiraju laptop ... pa ovde su ispali šrafovi, ovde je teško zalepiti ovo, laptop je još pod garancijom a ovlašćeni servis me je ne prvu oduvao... i čak iz Smed Palanke potegnem u popravka računara ... ljudi su mi rešili problem sa laptopom bukvalno za dva dana !!! Rekao sam da mi je hitno i da nisam iz BG, kao i da mi nije problem da mi se pošalje nazad preko Postekspresa ... ma sve se sredilo najbolje moguće da sam zaista prezadovoljan! Hvala za ovaj odličan forum "iskustvo" sto izlazi u susret korisnim preporukama i savetima.

+1 ocena
od
Nema bolji za sada od servisa Popravka računara u Beogradu. Zapravo, ja ne znam od kad ali čini mi se da smo se upoznali 2009 godine i od tada sam ja i naša firma stalno tamo. Sitni kvarovi na laptopu ili crklo napajanje na desktopu, tablet ima problem sa baterijom, mobilni telefon se ne puni, zamena ekrana, zamena baterije, čišćenje, redovno održavanje računara ali i održavanje softvera za računovodstvo i knjigovodje ... Takođe i spašavanje podataka, pa sve je to i više nego profesionalno i zbog toga preporuka ide upravo za servis "POPRAVKARAČUNARA.COM".
0 ocene
od
Sjajan jedan servis imate kod lastine okretnice na konjarniku prekoputa lidla

Bitcom computers sve popravljaju od tableta do monitora i laptopa .

Popularna iskustva


Šta znači iskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 496 pregleda
–1 ocena
5 odgovora 514 pregleda
0 ocene
1 odgovor 365 pregleda
+1 ocena
4 odgovora 539 pregleda
...