+1 ocena
7.3k pregleda
u Servis računara od
izmenjeno od

Poštovani, tražim dobar laptop servis u Beogradu koji ne mora i ne treba da bude ovlašćen za moje laptop-ove Asus i Lenovo kao i tablet od dece Acer u stvari jedan je Apple, ali da me ne gledaju popreko i u fazonu "super što ste nam došli" ... mi baš takve kao što ste vi i čekamo ...

Preporuka za servis računara, laptopova i servis mobilnih telefona u Beogradu:

SERVIS RAČUNARA BEOGRAD

Kontakt telefon  064/242-60-60

instalacija sistema Windows 11, 10, 7, Linux, MAC, Android, iOS, popravka laptopa, servis mobilnih telefona (iphone servis, Samsung ...), instaliranje programa Adobe, Photoshop, AutoCad,  Corel, Office, brisanje virusa, čišćenje laptopa, popravka matične ploče ... itd.


Naime, imam loše iskustvo sa određenimm servisom na Novom Beogradu koji je mesec dana moj laptop popravljao i na kraju sam platio dijagnostiku 3000 dinara a laptop i dalje ne radi. Sve je na papiru napisano šta je problem ali da li je u redu da se plati tolika cena za čekanje na odgovor šta je sa laptopom ?

Odneo sam laptop na Zelenom vencu pošto mi je u Google pretrazi njihov sajt izašao prvi medju ponudjenima i oni su mi rekli da je prethodni laptop servis nešto popravljao i da oni ne mogu da pomognu a da imam opciju da zamenim matičnu ploču po ceni - cena matične ploče za laptop je sitnica 150 evra.

Naravno nisam pristao na popravku i platio dijagnostiku 800 dinara. Iako je na sajtu pisalo "dijagnostika besplatna"., ali samo ako laptop popravljate kod nas.

Sad se pitam, da li uopšte u ovom gradu postoji laptop servis koji može da popravi laptop, ne da radi samo naplatu dijagnoze kao neki doktori nego da uzme laptop, popravi i kaže cena popravke je tolika, vremenski mesec dana ili jedan dan nebitno ... da ne lutam gradom i da me zezaju kojekakvi serviseri i laptop stručnjaci koji su juče počeli da saznaju šta je laptop ?

Hvala na korisnim iskustvima jer je moje iskustvo zaista loše po pitanju laptop servisa.

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

32 odgovora

0 ocene
od
Uspešno popravljene JBL i Apple air pod 2 slušalice. Takođe, sklopljena je desktop konfiguracija upola jeftinije nego iz uvoza ili da sam kupio gotov komp. Odličan servis i cene su korektne za Beograd. Moj izbor je POPRAVKA RAČUNARA !
0 ocene
pre od
Popravka laptopa nije neki bauk niti zahteva iq 100%. Praksa u elektronici otkriva sve greške i kvarove. Dobar laptop majstor je u stvari pravi elektroničar koji poznaje sve cake i oznake koje ukazuju na kvar. Kada se pronadje kvar na laptopu, lako se radi popravka a laptop servis se može pohvaliti kako je izmislio Ginisa ili Pupina. Ma hajte molim vas. Istančan njuh i nos koji ume da namiriše kvar su najvažniji u svakom poslu u vezi popravke tehnike bilo bele ili kućnih aparata kao i računara i laptopova.

Popularna iskustva


Šta jeiskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 500 pregleda
–1 ocena
5 odgovora 521 pregleda
0 ocene
1 odgovor 368 pregleda
+1 ocena
4 odgovora 541 pregleda
...