+1 ocena
1.7k pregleda
u Usluge i zanati od
ponovo tagovano od

Poštovani, da li mi neko može preporučiti šlep službu u Beogradu pošto mi je potrebno sledeće:

Imam kombi marke Mercedes MB100 D koji je u voznom stanju ali mu je istekla registracija. Potrebno je da se preveze iz Grocke do Vinče na institut radi utvrđivanja da li kombi ispunjava uslove za tehnički pregled po pitanju nosivosti.

Pitao sam par prevoznika koji rade šlepanje ali niko mi nije dao ponudu koliko bi to koštalo ? Od Grocke do Vinče ima oko 12 km i nazad, znači ukupno 25 km za prevoz.

E sad, šlep služba bi morala kombi da šlepa na kamionu, ne može da se vuče jer je neregistrovano vozilo, tako su mi rekli na tehničkom. Da li je to tačno i da li zna neko koja šlep služba  može to da uradi povoljno, i propisno ?

Usput, kakva su vaša iskustva sa ovim institutom i zašto mi sada to traže kada sam do prošle godine kombi redovno registrovao bez problema ? Hvala. Miroslav

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

3 odgovora

0 ocene
od
Šlep služba Zoran Zvezdara ... privatnik, ima mercedes kamion šlep, zakačiće kombi sajlom, navući će ga na nosač i odšlepaće ga do Vinče i nazad. E sad, da li će vas čekati tamo to je već stvar dogovora. Znam da je u jednom pravcu cena oko 8.000 din, ako je u oba pravca cena je 15.000 din plus čekanje. Ne znam koga bih drugog preporučio za šlepanje ... ali sigurno ima povoljnih šlep službi koje su tu u vašoj blizini, jer ne isplati se nekome da recimo iz Zemuna dolazi do Grocke da bi šlepao ... bar ja tako mislim. Kontakt telefon sam vam poslao u privatnoj poruci na PM.
0 ocene
od
Koliko bi koštalo da šlep služba preveze / doveze jedan automobil - SMART ? Pitao sam na par mesta, uglavnom su svi prezauzeti a cena je oko 400-500 evra. Ne mogu da verujem da neko od tih šlepadžija i dalje šiba po ušima ... katastrofa.

Računica kaže da je bolje da ga sam dovezem i koštaće me oko 270 evra prevoz + carina + ležarina + porez ... i sve ostalo po zakonu. Najmanji trošak ispada na AMS uverenje, porez i registraciju a najveći je na dovoženje vozila iz inostranstva. Za izbegavanje su te šlep službe ... deru narod
od

Slažem se da je skupo a ne znam čemu tolika cena kad svi znamo da se za 150 evra može otići do Minhena i nazad ... ali, s druge strane je normalno da taj neko koji prevozi po par vozila zaradi x 2 ili x 3  u najboljem slučaju ako ima ko to da plati.

Treba tražiti šlep iz inostranstva koji dovozi vozila po nekoliko komada na prikolici jer će tako ispasti jeftinije dovoženje polovnjaka nego ako se vozi 1 ili 2-3 auta.

0 ocene
od

Slažem se da je cena od 2500 dinara po gradu sasvi ok. Toliko mi je naplaćeno od strane službe šlep as i ljudi rade non-stop, stižu brzo na adresu gde je auto bilo gde da se nalazi i voze do potrebnog mesta. Moja preporuka za www.slepsluzbaais.com

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
6 odgovora 705 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 693 pregleda
0 ocene
0 odgovora 544 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 668 pregleda
postavljeno Feb 9, 2021 u Ishrana od Milan
+1 ocena
0 odgovora 1.3k pregleda
...