Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Objavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
+1 ocena
694 pregleda
Pozdrav,Sretna Nova 2018,jedno neobicno pitanje bih postavio ako bi neko znao odgovor ,ili da mi pomogne na neki nacin imam LAPTOP Fujitsu Simens Esprimo mobile koji nije nov ali dosad jako lepo radio,operatiwni je WIN 10 PRO sa licencom od pre  par da na kada se upali radi jedno vreme normalno onda odjednom prelazi u stanje mirovanja i ekran se gasi ne skroz nego kad kliknem ponovo  na misa pojavi se strana za logovanje kad se logujem ponovo radi sve normalno neodredjeno vreme nekad 1 sat nekad 2-3,nekad petnaest minuta i kad ga ostavim na muzici recimo sa m se vraca na stranu za logovanje sa gore pomenutim stanjem ekrana.Da li bi neko znao     da mi pomogne posto mi je nuizno neophodan za koriscenje na fakultetu.,
u Servis računara od | 694 pregleda

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

0 ocene

Poštovana Jana, hvala na čestitki u ime svih članova našeg portala. Takođe i Vama želimo sve najlepše u novoj godini!

Vaš laptop je podešen da posle određenog vremena nekorišćenja prelazi u takozvano stanje spavanja (hibernate), iz koga se budi tako što uvek traži da ponovo unesemo lozinku. Ovo se može rešti na dva načina:

1. Podesiti u Windows 10 vremenski interval ili isključiti sleep mod na sledeći način: U pretrazi (lupa) ukucajte "settings" bez navodnika, zatim idite na prvu opciju "System, Display, notification, apps, power > Power&Sleep > zatim sleep postavite na "never".

Možda vam ove slike pomognu.

ukljucivanje-ili-iskljucivanje-sleep-moda-na-windows-10

ukljucivanje-ili-iskljucivanje-sleep-mode-u-windows-10

2. Opcija je i da iskljucite lozinku ako vam bas nije neophodna, tako da ce biti potrebno da samo kliknete na bilo koji taster na laptopu i Windows 10 će se automatski pokrenuti uz eventualno traženje klika na "sign in" bez lozinke. To je sve.

Ako se ne snađete, napišite nam pa ćemo vam pomoći online.

od (13.4k poena)
0
Pozdarav,sve sam ovo uradio sto ste naveli ali i dalje imam isti problem,naime racunar se posle 15 minuta rada vraca na logovanje odnosno gasi se kad pritisnem taster on se pali i prikazuje stranicu za logovanje,kad se ulogujem on nastavlja da radi normalno,i sve ispocetka,bio bih vam zahvalan ako ima neko da mi pomogne oko laptopa.,,u cemu je problem!!!?
0
Pozdrav ,u gornjem postu sam naveo problem gasenja laptopa,al nazalost nisam dobio odgovor,posle izvesnog vremena nekad je to 15 minuta rada nekad duzi vremenski period., ili krace cak pa bih molio nekog ako moze da mi pomogne putem Team Viewera,srdacan pozdrav..........

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
1 odgovor
postavljeno Dec 6, 2017 u Servis računara od Janos Kasper | 623 pregleda
0 ocene
1 odgovor
+1 ocena
4 odgovora
postavljeno Feb 23, 2017 u Operativni sistemi (OS) od Janos Kasper | 510 pregleda
+1 ocena
0 odgovora
postavljeno Sep 14, 2020 u Servis računara od Goran | 59 pregleda
314 pitanja
827 odgovora
863 komentara
218 korisnika