Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
0 glasa/ova
542 pregleda 0 0
Pozdrav urednistvu portala. Vidim da ima raznih tema i uglavnom su sve teme napete, vezu se za aktuelno stanje i svo s"anje koje svakodnevno moramo da podnesemo da bi smo kako tako ziveli normalno.

Zelim da iz mog nekog licnog iskustva iznesem jednu lepu vest da ako zelite dobar seks, da to uvek bude ono pravo, da batalite raznorazne oprecne informacije kako odeca ili  alkohol negativno uticu na seksualni odnos. Naprotiv, umerena konzumacija alkohola (ne mešati pića) pozitivno deluje na sampouzdanje i odnos je sasvim korektan. Jos je bolje ako i vi i partnerka cugnete  malo, a cuganje je dozvoljeno samo do granice koja kaze "sad je momenat". Ako vi volite da pijete pivo a vasa partnerka ne voli da pije, to nije nikakav problem jer ce ona uzivati u vasem mirisu dok vodite ljubav.

U zavisnosti od toga koje su godine u pitanju, stavovi i sveopste predrasude sta se ocekuje od jednog seksa koji bi trebalo da usreci oboje, primenicete i najidealnije pice.

Ja licno ne savetujem pred seks sledeca pica: rakija, votka, viski. Blaza varijanta alkohola moze biti i nezgodna jer kolicinski tera na pisanje (pivo, spricer). Mozda je najbolje popiti casu-dve jakog crnog vina ali moze i belo kvalitetno vino, bez mesanja ... sangrija i vermut nisu ok.

Onog momenta kada osetite da alkohol radi u vasem mozgu nesto, pokrece neke misli, bilo kakve, onda se skoncentrisite na to sto zelite da uradite - zagrlite svog partnera, poljubac neka bude sto prisniji, bez foliranja ... i trebate da reagujete brzo jer seks ne voli da ceka - to se desava brzo i odmah ! Pripreme za seks podrazumevaju samo tusiranje, odnosno da vi i vas partner budete cisti i mirisljavi, a sve ostalo je priroda uredila da bude jednostavno.

Na kraju krajeva, seksualno obrazovanje ne samo da je neophodno da se uvede na svim nivoima u školi, već se moraju otvoriti i besplatne škole za sve one zrelije osobe koje žele da ostvare što kvalitetniji odnos.
u Društvo od | 542 pregleda
Postavite na Fejsbuk, Twitter, Google:    

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 glas
1 odgovor
postavljeno Nov 2, 2018 u Društvo od Pet-i-Met | 1,894 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
+1 glas
0 odgovora
+1 glas
4 odgovora
279 pitanja
744 odgovora
851 komentara
213 korisnika