Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Objavite svoje iskustvo ili razmenite iskustva sa svima online!
0 ocene
653 pregleda
Pozdrav urednistvu portala. Vidim da ima raznih tema i uglavnom su sve teme napete, vezu se za aktuelno stanje i svo s"anje koje svakodnevno moramo da podnesemo da bi smo kako tako ziveli normalno.

Zelim da iz mog nekog licnog iskustva iznesem jednu lepu vest da ako zelite dobar seks, da to uvek bude ono pravo, da batalite raznorazne oprecne informacije kako odeca ili  alkohol negativno uticu na seksualni odnos. Naprotiv, umerena konzumacija alkohola (ne mešati pića) pozitivno deluje na sampouzdanje i odnos je sasvim korektan. Jos je bolje ako i vi i partnerka cugnete  malo, a cuganje je dozvoljeno samo do granice koja kaze "sad je momenat". Ako vi volite da pijete pivo a vasa partnerka ne voli da pije, to nije nikakav problem jer ce ona uzivati u vasem mirisu dok vodite ljubav.

U zavisnosti od toga koje su godine u pitanju, stavovi i sveopste predrasude sta se ocekuje od jednog seksa koji bi trebalo da usreci oboje, primenicete i najidealnije pice.

Ja licno ne savetujem pred seks sledeca pica: rakija, votka, viski. Blaza varijanta alkohola moze biti i nezgodna jer kolicinski tera na pisanje (pivo, spricer). Mozda je najbolje popiti casu-dve jakog crnog vina ali moze i belo kvalitetno vino, bez mesanja ... sangrija i vermut nisu ok.

Onog momenta kada osetite da alkohol radi u vasem mozgu nesto, pokrece neke misli, bilo kakve, onda se skoncentrisite na to sto zelite da uradite - zagrlite svog partnera, poljubac neka bude sto prisniji, bez foliranja ... i trebate da reagujete brzo jer seks ne voli da ceka - to se desava brzo i odmah ! Pripreme za seks podrazumevaju samo tusiranje, odnosno da vi i vas partner budete cisti i mirisljavi, a sve ostalo je priroda uredila da bude jednostavno.

Na kraju krajeva, seksualno obrazovanje ne samo da je neophodno da se uvede na svim nivoima u školi, već se moraju otvoriti i besplatne škole za sve one zrelije osobe koje žele da ostvare što kvalitetniji odnos.
u Društvo od | 653 pregleda

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

+1 ocena
1 odgovor
postavljeno Nov 2, 2018 u Društvo od Pet-i-Met | 2.0k pregleda
0 ocene
0 odgovora
+1 ocena
0 odgovora
+1 ocena
4 odgovora
314 pitanja
827 odgovora
863 komentara
218 korisnika