+1 ocena
377 pregleda
u Društvo od

Poštovani, da li neko zna šta se dešava sa grejanjem u Beogradu ? Naime, ovih dana jeste vani temperatura oko 20 C ali uveče je baš hladno bez grejanja i radijatori su hladni. Ako želim da se okupam onda moram da upalim klimu ili neku grejalicu i da dodatno potrošim struju.

Cele godine plaćam račune za info-stan, za grejanje, deru kožu, a kada je hladno nema grejanja. Da li je realno da se ovako država iživljava nad narodom koji uredno plaća grejanje koje ne dobija kada je potrebno ? Toplane ćemo paliti samo kada je debeo minus ili sneg, ok, ali onda nam vratite pare koje uzimate. Ako se toplane upravljaju prema vremenskoj prognozi onda lepo neka prate vreme i neka koriguju račune. Ne može račun biti isti ako ste grejali i ako niste grejali !

Mislim da je zaista došlo vreme da se pobegne iz ove zemlje u kojoj te svako za tvoj novac zeza i pravi glupim. Ucenjivanju da moramo plaćati infostan i koristiti samo gradsko grejanje kroz toplu vodu bi trebalo stati na put bilo kako. Razlog nisu samo visoki računi za grejanje već kao što rekoh, grejanje ne radi kada je potrebno.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 884 pregleda
+1 ocena
2 odgovora 5.9k pregleda
postavljeno Sep 29, 2022 u Grejanje od eonenergy
+1 ocena
5 odgovora 1.8k pregleda
postavljeno Sep 26, 2022 u Grejanje od Cand grdelica
+1 ocena
4 odgovora 1.3k pregleda
...