+3 ocene
4.0k pregleda
u Servis i popravka od (2.2k poena)
ponovna kategorizacija od

Poštovani, da li je neko sam pokušao da zameni "home button" na iPhone 4 ? Home button ne radi zbog nepoznatog razloga iako je u pitanju skoro nov telefon koji nije ispadao niti je kvašen.

Postoji tutorijal i detaljno objašnjenje na sledećem linku: Home button zamena

U jednom servisu za mobilne telefone  u Beogradu ne daju nikakvu garanciju kod zamene i kažu da se može desiti da telefon više ne proradi posle zamene. Inače je usluga zamene papreno skupa (oko 100 eura).  Gde se može poručiti "home button" ?

Molim vas za bilo kakav savet i pomoć. 

iphone4

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

3 odgovora

0 ocene
od (16.7k poena)
selektovano od
 
Najbolji odgovor

Home button (home dugme) se može zameniti. Ako imaš mogućnosti da poručiš preko eBay-a rešio si stvar relativno brzo. To možeš poručiti preko nekog svog prijatelja u evropi koji ima mogućnost kupovine preko eBay-a.

Home button košta oko 5 eura na eBay, evo linka   Home Button iPhone 4

Međutim, pre poručivanja dugmeta najbolje je da svoj iPhone odneseš na pregled u iphone servis mobilnih telefona.

Bilo koji bolji serviser će ti bezbedno zameniti dugme ali cenu za zamenu (ruke) moraš da dogovoriš sa njim. Sigurno nije jeftino.

Ima tu posla jer mala nepažnja može dovesti do kidanja veoma tankih flet kablića posle čega je iPhone praktično mrtav.

Zato je veoma važno pronaći iskusnog servisera za iPhone. Preporuka je da vaš iPhone odnesete u  Servis Mobilnih Telefona Doktor Mobil

Na stranici iPhone servis možete pogledati reference .

  • iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6+, 6S, 6S+, iPhone SE, 7, 7+, 8, 8+, iPhone X
  • iPad / iPod
  • MAC računari, Mac Air, laptopovi, Apple servis

Zamena LCD panela, zamena touch stakla, zamena kućišta i svih tipki, kablova, zamena mikrofona i zvučnika, kamere, instalacija softvera,  upgrade, flešovanje, instalacija programa, otključavanje iPhone-a.

Servis se nalazi u centru Beograda, na Zelenom Vencu, ulica Kamenička 5, malo iznad Ekonomskog fakulteta, 30 metara uzbrdo od ugla ulice Gavrila Principa i Kameničke

Javite nam kakvo je bilo  vaše iskustvo.

Svako dobro !

od (16.7k poena)
Koliko košta polovan iPhone4 ?

Da li je iPhone4 bolji od iPhone5 ?

Koja je razlika između iPhone 4 i iPhone 4S ?

iPhone 4S ima bolju kameru i još neke dodatne funkcije koje nema iPhone4. Međutim, iPhone5 se po pričama očevidaca nije baš nešto pokazao. Dakle, opcija za sada je ostati na 4 ... barem dok ne izbace nešto konkretno kvalitetno.
od
Provereno za iPhone 3, 4, 4s i  5 DOKTOR MOBIL uspešno obavlja sledeće usluge:

- zamena ekrana na iPhone
- zamena stakla na iPhone
- zamena maske na iPhone
- zamena baterije  na iPhone
- popravka home button dugmeta koje ne radi

Preporuka !
od
Pitate se sigurno: Kako izbaciti Home dugme na iPhone ekranu ?
Ovako:
Setings > General > Accessibility > AssistiveTouch (postavite na ON).
Ovo podešavanje će vam na displeju vašeg iPhone-a postaviti home button pomoću kojeg ćete lako moći da upravljate aplikacijama i telefonom. Prednost ovog home button-a je što dosta štedi i spasava fizičko habanje i oštećenje home button dugmeta.
Ako imate bilo kakvih problema oko podešavanja, slobodno mi pišite ovde na moje iskustvo !
 iPhone Servis Beograd
od
Za vlasnike iphone 3,4,5 telefona: da baterija duze traje (drzi), iskljucite 3G opciju, zatim Wi-Fi ako ne koristite, i Blutut jer on na 4 ne radi.  Takodje, zatvaranje aplikacija koje nisu potrebne dodatno stedi struju.
od
Kako da zamenim mikrofon na ajfon 4 ? Hvala
od
iPhone 4 popravka nije laka ali nije ni bauk. Ako sami menjate mikrofon, pogledajte tutorijale na Youtube-u. Puno korisnih video vodiča ima koji vam mogu pomoći kod demontaže i zamene delova na ajfonu. (heidy)
od (2.2k poena)
Popravka nije bauk ali je iPhone vrlo komplikovan za rastavljanje i ponovo sklapanje - naročito ako menjate home dugme. Potreban vam je i specijalan alat za iPhone.
+1 ocena
od
Da li postoji neki dobar servis mobilnih telefona na Bulevaru Kralja Aleksandra ? Potrebna mi je zamena ekrana na iPhone 5 kao i zamena ekrana i zvučnika na iPhone 6s. Kod iPhone 6s imam problem sa zvučnikom, tačnije sve radi lepo ali kada razgovaram s nekim jedva se čuje glas. Ne znam šta bi mogao biti problem. Prašine nema na zvučniku. Softverski sve ok, čak sam i resetovao ajfon i opet isto.
od
GSM mobile servis mobilnih telefona, Bulevar Kralja Aleksandra, kod picerije Golub. Najbolji servis telefona u Beogradu!
od

iPhone servis u Dimitrija Tucovića 128 radi zamenu ekrana na iPhone telefonima vrlo povoljno. Kod njih sam zamenila i bateriju na mom 6s ihone telefonu. vrlo povoljna cena je bila.

0 ocene
od

Najbolji iphone servis u Beogradu definitivno ! Za zamenu zvučnika na iPhone 7 su mi u par servisa tražili 100 eur plus ako još nešto nije problem. Odneo sam telefon u iphone servis beograd i moj iPhone je proradio za svega 45 minuta. Cena ... 4000 dinara. Toliko.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
1 odgovor 1.3k pregleda
+1 ocena
1 odgovor 537 pregleda
+3 ocene
5 odgovora 4.5k pregleda
0 ocene
0 odgovora 364 pregleda
postavljeno Okt 31, 2018 u Servis i popravka od zoka
...