Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
345 pregleda 1 1

Nedavno sam imao problem sa laptop racunarom koji koristim za posao , iako je novije proizvodnje i marke Lenovo , nesto se dogodilo da sam posle vecernjeg rada ugasio laptop i sutradan se vise nije palio. U pomoc sam pozvao ovlasceni servis ali mi je dat odgovor da se na popravku ceka i do 30 dana. Drugo resenje je bilo da ga odnesem u obliznji servis u ulici Vojislava Ilica i tamo ga ostavim . Ljubaznoscu vlasnika i zaposlenih , kvar je ubrzo resen a receno mi je da se bios na laptopu ostetio i da je reprogramiran, Laptop servis mi je naplatio popravku 5000 dinara sto smatram fer cenom za brzinu kojom je sve dovedeno u red

u Servis računara od | 345 pregleda
   
0
Чекај, 5к за флешовање "bios"-а? Док је оваца, биће и вуне...

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 glas
1
Servis računara, laptop servis, servis mobilnih telefona, popravka dronova, televizora, elektronike ... mora od nečega da živi. Znanje i iskustvo svakako koštaju. To što vi klijente nazivate ovcama pokazuje samo koliko se razumete u tematiku i uopšte u posao. Ne bi smelo da se dogodi da takvi komentari poput vašeg budu uopšte vidjeni jer negativno utičete na sferu poslovanja ... a ja nisam sns bot jbg.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Dobro došli na forum-blog-portal" Iskustvo". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo forum povezuje iskustva " teorija + praksa". Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
2 odgovora
0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Feb 10, 2019 u Servis računara od Nikola | 266 pregleda
+1 glas
0 odgovora
postavljeno Sep 14 u Servis računara od Goran | 21 pregleda
279 pitanja
744 odgovora
851 komentara
213 korisnika