+1 ocena
938 pregleda
u Servis računara od

Nedavno sam imao problem sa laptop racunarom koji koristim za posao , iako je novije proizvodnje i marke Lenovo , nesto se dogodilo da sam posle vecernjeg rada ugasio laptop i sutradan se vise nije palio. U pomoc sam pozvao ovlasceni servis ali mi je dat odgovor da se na popravku ceka i do 30 dana. Drugo resenje je bilo da ga odnesem u obliznji servis u ulici Vojislava Ilica i tamo ga ostavim . Ljubaznoscu vlasnika i zaposlenih , kvar je ubrzo resen a receno mi je da se bios na laptopu ostetio i da je reprogramiran, Laptop servis mi je naplatio popravku 5000 dinara sto smatram fer cenom za brzinu kojom je sve dovedeno u red

od
+1
Чекај, 5к за флешовање "bios"-а? Док је оваца, биће и вуне...

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

+1 ocena
od
Servis računara, laptop servis, servis mobilnih telefona, popravka dronova, televizora, elektronike ... mora od nečega da živi. Znanje i iskustvo svakako koštaju. To što vi klijente nazivate ovcama pokazuje samo koliko se razumete u tematiku i uopšte u posao. Ne bi smelo da se dogodi da takvi komentari poput vašeg budu uopšte vidjeni jer negativno utičete na sferu poslovanja ... a ja nisam sns bot jbg.
0 ocene
pre od (16.7k poena)
Slobodno tržište dozvoljava formiranje cena po svom nahođenju pa nije čudo da neko plati zamenu baterije na mobilnom telefonu 70 eura dok bi mu neki novi majstor bez iskustva solidno naplatio 45 e jer ima način kako da manje zaradi a preživi u odnosu ne one koji masno zarađuju.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Vaša iskustva su dobrodošla i mogu pomoći u pronalaženju korisnih rešenja i saveta. Mojeiskustvo.com non-stop objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, poslovima ... itd.

360 pitanja

974 odgovora

942 komentara

230 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 286 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 627 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 637 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.2k pregleda
...