+1 ocena
843 pregleda
u Servis računara od

Nedavno sam imao problem sa laptop racunarom koji koristim za posao , iako je novije proizvodnje i marke Lenovo , nesto se dogodilo da sam posle vecernjeg rada ugasio laptop i sutradan se vise nije palio. U pomoc sam pozvao ovlasceni servis ali mi je dat odgovor da se na popravku ceka i do 30 dana. Drugo resenje je bilo da ga odnesem u obliznji servis u ulici Vojislava Ilica i tamo ga ostavim . Ljubaznoscu vlasnika i zaposlenih , kvar je ubrzo resen a receno mi je da se bios na laptopu ostetio i da je reprogramiran, Laptop servis mi je naplatio popravku 5000 dinara sto smatram fer cenom za brzinu kojom je sve dovedeno u red

od
+1
Чекај, 5к за флешовање "bios"-а? Док је оваца, биће и вуне...

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
Servis računara, laptop servis, servis mobilnih telefona, popravka dronova, televizora, elektronike ... mora od nečega da živi. Znanje i iskustvo svakako koštaju. To što vi klijente nazivate ovcama pokazuje samo koliko se razumete u tematiku i uopšte u posao. Ne bi smelo da se dogodi da takvi komentari poput vašeg budu uopšte vidjeni jer negativno utičete na sferu poslovanja ... a ja nisam sns bot jbg.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

0 ocene
1 odgovor 253 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 509 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 573 pregleda
+1 ocena
1 odgovor 1.1k pregleda
...