menu search
brightness_auto
more_vert
Treba mi savet. Decko i ja planiramo zajednicku buducnost. Uvek kada se dotaknemo te teme nastane svadja. On zeli da zivimo na selu u kuci koja je u zajednickom dvoristu sa njegovim roditeljima. Problem je sto ja treba da radim na poslu koji je udaljen sat vremena od sela a da ne navodim ostale mane sela a prednosti grada koje vec svi znamo. Da se ja bavim poljoprivredom, selo bi bilo idealno mesto za zivot. Ali ja sam zavrsila fakulter i centar svih mojih aktivnosti je u gradu. Zelela bih da cujem vase misljenje.
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

2 odgovora

more_vert
Vrlo nezgodna situacija. Mozes da pokusas na neko vreme, par meseci, da vidis da li ti odgovara ali ako ne, nema svrhe ako ces biti vecito nezadovoljna (s druge strane, on nezadovoljan u gradu). Mozda nema potrebe ni da pokusavas ako si sigurna da ti to nece uopste odgovarati. Ne zelim da ti kazem da raskidas jer ne znam celu situaciju, izvagaj i ako treba, raskini na vreme.

Drugo, ziveti prakticno u zajednickom dvoristu sa rodbinom je jako tesko. Sto kazu, sa svojima jedi i pij ali nemoj imati zajednicka posla. Ja to potvrdjujem i na osnovu licnog iskustva. Naravno, ima izuzetaka uvek.
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
more_vert
Posle 40-te godine, skoro svakome od nas treba mir, tišina posle napornog radnog dana. Sat vremena vožnje do posla i sa posla nazad nije ništa. Manji je stres nego kada dođeš u stan od 60 kvadrata i u tih 4 zidova moraš da trpiš narkomane, karaoke, one što se seksaju i vrište kao majmuni, kao da ih neko kolje ili jednostavno omladina priča na glas jer je sišla sa brda i pobegla od roditelja kako bi u velegradu mogla da se eksponira. Grad ima svoje prednosti ako stalno radite i ako ste karijerista i ako imate svoj stan. Kao podstanar nema šta da tražite u gradu. Selo ima svoje prednosti što ste tu mirni, ali ako ste nemirnog duha onda nastaje problem. Period prilagođavanja svakako mora da potraje ali vredi pokušati.

U najmanju ruku, možda je selo baš za vas sa svim svojim jednostavnostima i možda vam upravo grad postane bljak. Znam taj osećaj, menjao sam gradove i na kraju sam završio u predgrađu, tražeći upravo idealno mesto za život i rad ... nit blizu nit daleko od grada.
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
2 odgovora
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
...