Dobrodošli na forum "Moje iskustvo". Postavite pitanja, dajte odgovore i besplatno razmenjujte iskustva.
+1 glas
218 pregleda 1 1
Zelim da podelim moje lose iskustvo sa Royalexp .Naime posalju poruku da stize paket , i naravno nestigne ni  za dva dana.Posle ta dva dana , ponovo posalju poruku da stize i naravno nema je opet dva dana ..Pozivam cal centar gde kao papagaji ponavljaju isti tekst .Dobicete poruku i obavesticemo Vas u sto kracem roku .Ili daju broj telefona kurira koji se nejavlja na telefon .Tako da evo danas je peti dan kako cekam posiljku.ne znam koliko cu jos cekati.
u Razna iskustva od (130 poena) | 218 pregleda
   

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

0 glasa/ova
0
Da li jemoguće da se čeka na operatera 30 i više minuta. ovo je za ginisa i vi hoćete da vas neko oceni pa kako kara ste tako neažurni.
od

Sva iskustva na jednom mestu

Šta znači iskustvo ? Najpre, dobro došli na forum" Iskustva". Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Wikipedia takođe opisuje iskustvo na sličan način. Iskustvo blog povezuje iskustva " teorija + praksa". Najbolje iskustvo je ono od strane korisnika koji iskreno želi da ga podeli sa nama! Tu su korisni saveti, vesti, komentari i ideje, najbolji recepti, oglasi, servis, razmena linkova, odgovori na sva pitanja (kako, šta, gde, kuda, koliko)? Razmena linkova se obavlja objavom teksta na sajtu, pri čemu vaš tekst sa linkom treba da zadovolji kriterijume sadržaja (koristan i informativan tekst za čitaoce). Ovo je sajt za razmenu iskustava, ideja, korisnih informacija i sugestija.

Slična pitanja

0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Dec 21, 2019 u Razna iskustva od anonimno | 154 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Dec 10, 2019 u Razna iskustva od Desa | 230 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Jun 26, 2019 u Razna iskustva od Mirka | 78 pregleda
0 glasa/ova
1 odgovor
postavljeno Mar 20, 2019 u Razna iskustva od Stanković Žofia | 446 pregleda
0 glasa/ova
0 odgovora
postavljeno Mar 9, 2019 u Razna iskustva od anonimno | 376 pregleda
298 pitanja
770 odgovora
854 komentara
214 korisnika