+1 ocena
791 pregleda
u Usluge i zanati od
ponovo tagovano od
Evo mog na zalost negativnog iskustva sa Galerijom podova. Porucili smo dve tepih staze preko njihovog sajta. Prvo nismo mogli da porucimo dve vec samo jednu zbog tehnickih problema sto se desava i dobro. Kada sam zvala call centar ni jednog momenta nisam mogla da dobijem konkretnu pomoc oko bilo cega. Stalno su me upucivali nazad na sajt ili radnju da porucim preko njih.Pa cemu sluzi call centar? Kada sam konacno napravila porudzbinu i sve dogovorila stigle su mi pogresne tepih staze, tj. one koje je narucila neka druga musterija. A takodje nisam dobila ni fiskalni racun! Trazili su da ih vratim pa ce mi naknadno dostaviti moje kada im ova druga musterija bude vratila. Naravno da smo to odbili buduci da nemamo nikakav dokaz o placanju. Pritom nismo dobili ni jedno ljudko, kulturno "izvinite". Nadam se da ce na kraju ipak sve biti ok..videcemo..
od
Kupio sam u Galeriji podova nedavno parket africki mahagoni, koji se posle dve nedelje toliko izgrebao u celoj kuci, pogotovo u dnevonoj sobi, cena parketa je bila 50€ po kvadratnom metru, da bi mi poslodavac rekao morli smo da pazimo jer je veoma nezan, i da to nije laminat nego cisto drvo, reklamacija naravno ne postoji.Po kvalitetu su jedna velika nula, nikakve preporuke mnogo su losi.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

362 pitanja

972 odgovora

938 komentara

220 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
3 odgovora 1.6k pregleda
+1 ocena
0 odgovora 514 pregleda
postavljeno Maj 16, 2020 u Usluge i zanati od misoo83 (130 poena)
+1 ocena
1 odgovor 394 pregleda
...