+1 ocena
2.0k pregleda
u Održavanje i čišćenje od
ponovo tagovano od
Zdravo svima!
Interesuje me da li je neko kupovao odecu sa sajta/iz prodavnice Colordrop i/ili Wacky Sheep? Kakvog su kvaliteta? Da li znate koje materijale i koju vrstu stampe koriste?

Znam da su nasi brendovi i jako lepo izgledaju.

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

2 odgovora

0 ocene
od
Ja sam kupovao sa Wacky sheep. Odlicne su stvari, jako kvalitetne. Ja sam kupovao dukseve koji su za skijanje pa je tu kombinacija pamuka, elastina i sintetike da bi se lakse susilo. Stim da oni preporucuju da se isproba u showroom zbog velicine i onda narucis.
0 ocene
od
Wacky je dobar kvalitet, colordrop lazu da imaju na stanju dukseve pa onda stampaju pa kažu da su poslali pa kad ne stigne kao saju opet, tj tad šalju prvi put, za tu cenu i uslugu katastrofa i za izbegavanje posebno sto se ne mogu ni videti ni probati, sto se mene tiče za izbegavanje u širokom luku.

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

225 korisnika

Slična iskustva

+2 ocene
11 odgovora 185k pregleda
+3 ocene
0 odgovora 6.0k pregleda
+2 ocene
1 odgovor 1.3k pregleda
+1 ocena
2 odgovora 5.8k pregleda
postavljeno Sep 29, 2022 u Grejanje od eonenergy
+1 ocena
1 odgovor 434 pregleda
...