menu search
brightness_auto
more_vert
Pre par dana sam imao ponovo negativno iskustvo sa kurirskom službom bex tako da predlažem ljudima da ih zaobilaze u najširem krugu.

Slao sam paket sadnica i u paketu su bile 4 kontejnirane sadnice koje sam upakovao po dve u kese da nebi slučajno ispala zemlja sa sadnica i još sam vezao sadnice dve po dve za stranicu kartonske kutije sa dva kanapa. Kurir bexa nije uručio kupcu paket iako je na paketu bila validna adresa i zena je očekivala paket nego je pozvao par puta i kada se kupac nije javio na telefon on je odmah drugi dan poslao paket nazad. Sedam dana kasnije stigao je moj paket, ja sam platio postarinu 700 din za taj paket i primetio sam da je paket spolja zgužvan kao da su igrali fudbal sa njim i da je dodatno zalepljen po sredini paketa sa providnom samolepljivom trakom, ali nakon otvaranja paketa tek je usledio šok a to je da unutar tog paketa fale dve sadnice koje su bile vezane za stranicu kartonske kutije sa dve uzice. Znači neko od kurira je otvorio paket, izvadio dve sadnice koje su bile vezane i ponovo zatvorio kutiju sa providnom samolepljivom trakom. Isti dan sam zvao bex kurirsku službu reklamacije na tri broja i niko se nije javljao ceo dan, drugi dan sam poslao email sa slikama paketa i objašnjenjem šta se desilo i nakon nekoliko dana sam dobio odgovor da će doći njihov kurir i napisati izveštaj.Kurir je došao dan kasnije i napisao da nema vidljivih oštećenja na paketu i dan kasnije sam dobio od bexa sms poruku da je moja reklamacija odbijena jer je neosnovana....... Teški bezobrazluk i neprofesionalnost od strane kurirske službe bex, umesto da isprave lopovluk svog kurira koji je mene ukupno koštao 1700 dinara umesto da sam od tog paketa zaradio 2000 din oni su lepo odbili reklamaciju i nikom ništa. Ukoliko ste planirali da šaljete nešto preko ove kurirske službe savetujem vas da to ne činite jer ovo nije prvi put da sam oštećen od strane bex kurirske službe a isto se može dogoditi i vama!.
thumb_up_off_alt 1 like thumb_down_off_alt 0 dislike

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

Popularna iskustva


Dobrodošli na forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaoosob. Moje iskustvo svakodnevno objavljuje nova lična i korisna iskustva, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

Slična iskustva

thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
54 odgovora
thumb_up_off_alt 2 like thumb_down_off_alt 0 dislike
67 odgovora
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
1 odgovor
thumb_up_off_alt 0 like thumb_down_off_alt 0 dislike
0 odgovora
...